DON Opleidingen | Het opleidingsinstituut in Den Haag , het Westland en omstreken

DON Opleidingen | Hét opleidingsinstituut in Den Haag, het Westland en omstreken

DON Opleidingen is de rijschool in Zuid-Holland met een zeer breed aanbod aan rijopleidingen. U kunt bij DON Opleidingen terecht voor de theorie, praktijk, reguliere of versnelde rijopleidingen. Dit beslaat motorrijlessen, autorijlessen en vrachtwagen rijlessen, maar ook kun je bij DON Opleidingen je brommer rijbewijs halen en bijvoorbeeld in één dag je BE rijbewijs examen afleggen. Ook voor vakgerichte rijopleidingen is DON Opleidingen uw adres. Denk dan aan een taxi chauffeur opleiding, bus rijlessen en nog veel meer. Elke gangbare tot vrij specifieke rijopleiding kunt u bij DON Opleidingen volgen, zo ook om uw aanhangerrijbewijs te halen.

 

Opleidingsinstituut DON Opleidingen

Naast dat DON Opleidingen een zeer uitgebreid aanbod aan rijopleidingen heeft kunt u ook bij ons opleidingsinstituut terecht voor zeer specifieke opleidingen. Denk dan aan het halen van een heftruckcertificaat, een hoogwerkercerftificaat of bijvoorbeeld de bijscholing voor de Vakbekwaamheid Code 95. Ook biedt DON Opleidingen ARBO gerelateerde opleidingen aan. Deze beslaan zoal VCA, BHV, EHBO en AED opleidingen. Als opleidinginstituut is DON Opleidingen gespecialiseerd in de diverse specifieke opleidingen die gegeven worden door ervaren docenten, bijvoorbeeld wanneer u vrachtwagen chauffeur wilt worden.

 

Het centrum voor opleidingen

DON Opleidingen is eigenlijk het centrum voor alle voertuig en niche opleidingen in Zuid-Holland. DON Opleidingen heeft zich van autorijschool ontwikkeld tot volwaardig opleidingsinstituut en het aanbod aan opleidingen is zeer divers. Kijk snel op de pagina opleidingen (linkt) voor een totaal overzicht aan te volgen opleidingen bij DON Opleidingen. Zit uw opleiding (nog) niet in ons assortiment? Ook dan denken wij als rijschool en opleidingsinstituut graag met u mee. Middels maatwerk hebben wij al veel klanten kunnen helpen. Uitgegroeid van een eenmanszaak, ruim 43 jaar geleden, tot een begrip in het Westland, Den Haag en omstreken.

Geslaagden gefeliciteerd!

Anouk van den Berg 01-06-2012