Aanhangerrijbewijs halen in 1 dag

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Aanhangerrijbewijs halen

Aanhangerrijbewijs halen in 1 dag

Uw aanhangerrijbewijs halen bij DON Opleidingen?

Uw aanhangerrijbewijs halen?

Voor steeds meer combinaties is een rijbewijs BE verplicht. Auto’s en caravans worden steeds zwaarder en voor een paardentrailer is een rijbewijs BE zelfs bijna altijd noodzakelijk. Het zal voor steeds meer aanhangers noodzakelijk worden om een aanhangerrijbewijs te halen. Dit kan gemakkelijk en snel bij DON Opleidingen. Bent u al in het bezit van het B rijbewijs en wilt u het BE rijbewijs halen? Schrijf u direct in voor losse lessen, een dagopleiding of een tweedaagse opleiding en u kunt binnen no-time uw aanhangerrijbewijs halen.

Aanhangerrijbewijs halen

Hoog slagingspercentage

  • BE-rijbewijs binnen 1 dag
  • Geen theorie-examen
  • Les in een Dodge Ram

Dagopleiding Rijbewijs (BE) €585,20,-

Rijopleiding op maat bij DON Opleidingen

Een aanhangerrijsbewijs halen bestaat alleen uit een praktijkopleiding en hiervoor is het apart behalen van een theoriecertificaat niet nodig. Wel zult u in het bezit moeten zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B om uw aanhangerrijbewijs te kunnen halen. Onze gekwalificeerde rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring om u goed te kunnen ondersteunen. Het behalen van uw BE rijbewijs kan op meerdere manieren, zoals het volgen van losse lessen of een versnelde opleiding. De opleiding is bedoeld voor werknemers of werkgevers die willen gaan rijden met een aanhangwagen die zwaarder weegt dan 750 kg. De duur van een BE opleiding hangt af van het gegeven advies tijdens de intake. De intake zorgt voor een rijopleiding op maat, zodat de kandidaat zo snel mogelijk het aanhangerrijbewijs zal halen. Schrijf u direct in en behaal uw BE rijbewijs binnen no-time.

Ja, ik wil mijn aanhangerrijbewijs halen!

Heeft u nog vragen over een aanhangerrijbewijs halen? Onze medewerkers staan u graag vrijblijvend te woord. Zij kunnen u meer vertellen over de wijze van lessen en afrijden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 33 64 800 (Den Haag) en 0174 62 30 30 (Westland). Een aanhangerrijbewijs halen doet u gemakkelijk en snel bij DON Opleidingen! Schrijf u direct in voor uw aanhanger rijbewijs.

Anderen vonden ons ook via: BE rijbewijs examen, rijbewijs snelcursus

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!