Auto examen

Korte wachttijden
Meer informatie?

Autorijbewijs halen?

Meer informatie nodig? Vraag naar de mogelijkheden of laat je telefoonnummer achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Haal nu je rijbewijs!

DON Opleidingen

Wil je bij een ervaren en betrouwbare rijschool je autorijbewijs halen? DON Opleidingen is dan de ideale rijschool voor jou. Al jaren zijn wij een begrip in Den Haag, het Westland en omstreken als het gaat om een rijbewijs. Bij ons kan je terecht voor de theorie, praktijk, reguliere of een versnelde rijopleiding. Wil je graag meer informatie over het halen van je autorijbewijs? Neem contact met ons op of schrijf je direct in voor een auto rijopleiding en haal snel je autorijbewijs? De rijopleiding voor het autorijbewijs is bedoeld voor personen vanaf 16 jaar. Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen volgen. En vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen. Tot zover niets bijzonders, maar wat als je voor je 18e slaagt? Dan mag je al wel autorijden. Tot je 18e verjaardag moet er wel een coach naast je zitten, bijvoorbeeld je vader of je moeder.

Heb jij faalangst? Geen probleem! Bij DON Opleidingen bieden we ook speciale begeleiding aan. Zo kunt u ook bij ons terecht voor cursisten met o.a. autisme, ADHD en faalangst. Ook mindervaliden kunnen bij ons terecht voor een opleiding op maat!

Auto rijbewijs examen

Je wilt je autorijbewijs gaan halen? Voordat je dan aan je praktijk examen wilt beginnen, moet je eerst je theorie examen hebben gehaald. Wij bieden verschillende opleidingen aan om je autorijbewijs te halen. Wij adviseren om te kiezen voor het tempo wat het beste bij je past. Om je optimaal te ondersteunen bij het halen van je rijbewijs kun je bij ons zowel theorie- als praktijklessen volgen.

Bij DON Opleidingen staan de opleidingen geheel in het teken om jou voldoende kennis bij te brengen voor het behalen van je auto examen. Het praktijk gedeelte staat daarentegen geheel in het teken om jou voldoende kennis en vaardigheden bij te brengen voor het rijden met de auto. Als je dus snel je autorijbewijs wilt halen, dan kun je bij DON Opleidingen terecht voor verschillende theorie en praktijk opleidingen. De docenten en instructeurs voor de theorie en praktijk zijn echte professionals en weten als geen ander hoe ze jou aan je auto rijbewijs kunnen helpen.

Haal nu je autorijbewijs!

Schrijf je in bij DON Opleidingen

  • Goede en professionele instructeurs en docenten
  • Verschillende opleidingen incl. examens beschikbaar
  • Indien nodig meerdere examenmogelijkheden

Auto examen vanaf €60,-

Auto theorie examen

Als onderdeel van het behalen van je autorijbewijs dien je eerst een theorie examen te behalen. Naast het normale auto theorie examen is het ook mogelijk om een theorie examen verlengd, theorie examen engels of individueel te doen. Informeer naar de beschikbare datums.

Theorie examen verlengd
Het verschil met een standaard theorie examen is dat je voor het verlengd examen extra tijd krijgt om de vragen te beantwoorden. Ook is het bij het verlengde examen mogelijk om een hoofdtelefoon te krijgen zodat je de vragen en antwoorden opgelezen krijgt. Dit is vooral aan te raden bij mensen die moeite hebben met lezen.

Theorie examen engels
Het theorie examen in het Engels.

Theorie examen individueel
Het individuele begeleide examen doe je alleen in een ruimte onder begeleiding van een theoriemedewerker. De inhoud van het examen is gelijk aan het gewone examen. Als het om een tolkexamen gaat kan de tolk de vraag en het antwoord vertalen. De tijd wordt in de gaten gehouden door de theoriemedewerker.

Auto praktijk examen

Na het behalen van je theorie examen, is het tijd voor je praktijk examen indien je hier aan toe bent. Bij DON Opleidingen bieden we verschillende pakketten aan waarbij het praktijk examen zit inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze los aan te vragen als je bijvoorbeeld losse lessen volgt.

Samen met onze adviseur op kantoor wordt er een passende rij-instructeur voor je gezocht. Een vast gezicht die je stapsgewijs naar je examen leidt. Je gaat met een ervaren instructeur op pad. Hij of zij leert je niet alleen hoe je het examen kan behalen, maar ook hoe je het geleerde in de praktijk moet toepassen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding, zodat je met vertrouwen aan het examen kan beginnen. Aan het eind van de opleiding doe je examen bij het CBR.

Andere vonden ons ook via: auto theorie, auto praktijk, auto spoedopleiding, autorijbewijs totaal pakket, speciale begeleiding en slipcursus

Interesse?

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.