Haal nu je autorijbewijs!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Auto praktijk

Schrijf je nu in!
Meer informatie?
Verschillende opleidingen

Meer informatie nodig? Vraag naar de mogelijkheden of laat je telefoonnummer achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

DON Opleidingen

Je wilt je autorijbewijs gaan halen en oriënteert je op een opleiding en autorijschool die volledig bij je past? Kom dan eens bij ons langs! Je kunt bij ons kiezen uit verschillende opleidingsmogelijkheden om het rijbewijs B te halen. Iedereen is anders en leert ook anders, vandaar dat wij ook verschillende auto rijopleidingen aanbieden in diverse leertempo’s.

Wil je of een van uw kinderen graag het autorijbewijs halen, maar leidt hij of zij aan faalangst, rijangst of heeft hij of zij net even wat meer tijd nodig? Dan bent u bij DON Opleidingen ook aan het juiste adres. Bij DON Opleidingen kijken we samen met de cursist naar een opleiding op maat. Aan de hand van professionele instructeurs wordt er gezorgd dat de cursist zich op zijn gemak voelt en met een goed gevoel zijn rijbewijs kan halen met speciale begeleiding:.

De verschillende opleidingen kan je hier vinden.

Auto Praktijk

Samen met onze adviseur op kantoor wordt er een passende rij-instructeur voor je gezocht. Een vast gezicht die je stapsgewijs naar je examen leidt. Je gaat met een ervaren instructeur op pad. Hij of zij leert je niet alleen hoe je het examen kan behalen, maar ook hoe je het geleerde in de praktijk moet toepassen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding, zodat je met vertrouwen aan het examen kan beginnen. Aan het eind van de opleiding doe je examen bij het CBR.

Haal nu je autorijbewijs!

DON Opleidingen biedt tal van opleidingen aan.

  • Opleiding op maat
  • Professionele instructeurs
  • Korte wachttijden
  • Speciale begeleiding
  • Rijlessen vanaf je 17 jaar
Meer informatie

Faalangst of meer tijd en aandacht nodig? Geen probleem

Intake
Na het uitvoeren van de intest zal een van onze medewerkers een advies uitbrengen over jouw rijstijl en vertellen hoeveel lessen jij nodig zal hebben om het roze pasje te behalen. Dit advies is geheel vrijblijvend. Je hoort dus direct hoeveel jouw complete rijopleiding kost.

Praktijk losse lessen
Wil je op jouw eigen tempo rijlessen volgen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Samen met jouw vaste rijinstructeur bepaal jij hoelang en hoe vaak je lest. De instructeur komt jou gewoon thuis ophalen en je wordt ook weer thuis gebracht.

Smart Move Pakket (SMP)
Begin slim aan je rijopleiding met het Smart Move Pakket. Dit pakket bevat een voordelige complete rijopleiding. Dit Pakket bevat:

  • 20 rijlessen (45 minuten)
  • Antislipcursus (Rijden Onder Specifieke Omstandigheden)
  • Praktijkexamen CBR

Praktijk spoedopleiding
De Praktijk Spoedopleiding is een op maatwerk ingerichte opleiding. Met het Praktijk Spoedopleiding pakket kan je zo snel als je zelf wilt het rijbewijs B behalen, of je dat nou wilt in een 10-daagse opleiding of een 10-weekse. De opleiding wordt ingericht naar jouw wensen en beschikbaarheid.

Rijbewijs Totaal Pakket (RTP) - DUO
Het Rijbewijs Totaal Pakket, kortweg RTP, is een speciaal samengestelde, compacte opleiding waarmee je zo goedkoop en zo snel mogelijk leert autorijden.
De opleiding bestaat uit een uitgebreid rijlessen pakket gebaseerd op een duo opleiding. Samen met een andere kandidaat van hetzelfde lesniveau volg je de autorijlessen. Op deze manier leer je snel autorijden, examenroutes goed verkennen en vergaar je dubbele kennis in het verkeer. De instructeur legt verkeerssituaties uit aan jou en je medecursist, waardoor je ook veel van de ander zal leren.

Rijbewijs Totaal Pakket (RTP) - SOLO
De opleiding RTP uit een uitgebreid rijlessen pakket gebaseerd op een solo opleiding. Nadat de duo-variant door honderden leerlingen met succes is doorlopen, is het tijd geworden om ook een solo-variant van deze opleiding op te zetten. Het pakket bevat een basisopleiding en alle elementen die je nodig hebt om goed voorbereidt op het praktijkexamen te komen.

Andere vonden ons ook via: auto theorie, auto examen, auto spoedopleiding, autorijbewijs totaal pakket, speciale begeleiding en slipcursus

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.