Auto theorie

Korte wachttijden
Schrijf je direct in!

Theorie dagopleiding één dag auto theorieles Slechts € 95,-

Haal nu je Auto theorie!

Laat je perfect voorbereiden op het examen bij DON Opleidingen

  • Vanaf je zestiende al theorieles volgen
  • Speciale begeleiding mogelijk
  • Zowel dag- als avondopleiding (dagopleiding in de vakanties)
  • Theorie examen; regulier, individueel en verlengd
  • Ultieme voorbereiding mét cursusgarantie
  • Professionele docenten
Laat je meer vertellen over de theorielessen

Interesse?

Hoe worden de auto theorielessen gegeven?

De theorielessen worden als volgt gegeven:

  • De lesstof uit het boek wordt uitvoerig behandeld
  • Vragen worden klassikaal besproken
  • Er wordt geoefend door het maken van proefexamens. Hierbij gebruiken wij het nieuwste systeem met de antwoordkastjes, zoals die ook bij het CBR worden gebruikt. Zo kan je alvast wennen aan de vraagstelling van het CBR.

Cursusgarantie

Op de theoriecursus is cursusgarantie van toepassing. Als je na het volgen van de cursus helaas toch niet slaagt voor het examen, mag je de eerstvolgende volledige cursus gratis opnieuw volgen. Je dient wel tenminste 80% van de eerste cursus aanwezig te zijn geweest.

Het examen vindt plaats bij het CBR. Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig.

Auto theorie dagopleiding of avondopleiding

Bij de dagopleiding volg je een cursus van zes uur die wordt gegeven door een professionele docent, waar alle zaken met betrekking tot de theorie voorbij komen. De dagopleidingen voor de auto theorie, worden gegeven tijdens de vakantieperiodes. Dat zijn bij uitstek de momenten om in korte tijd jezelf optimaal voor te bereiden op het theorie examen.

Ter ondersteuning kun je bij DON Opleidingen een theorieboek en internetkaart aanschaffen die perfect aansluiten op alle mogelijke vragen die gesteld kunnen worden op het theorie examen. Met de theorielessen van DON Opleidingen word je optimaal voorbereid voor het theorie examen. Het theorie examen kan via DON Opleidingen optioneel worden aangeschaft bij de theoriecursus. Via ons ben je gegarandeerd om direct na de cursus het theorie examen af te leggen!

Wacht je liever niet op de vakanties? Dan is het ook mogelijk om in de avonduren een theoriecursus te volgen.

Faalangst, dyslexie of rijangst?

Bij DON Opleidingen bieden wij speciale begeleiding voor personen met faalangst, dyslexie of rijangst. Laat dus gerust een bericht achter als dit een drempel voor jou vormt. Wij bieden een oplossing die bij jouw situatie past, zodat ook jij met de juiste begeleiding kunt slagen!

Informatie aanvragen

Kun je niet wachten om te slagen voor je auto theorie? Heb je een vraag over de lessen of wil je gewoon meer informatie over de mogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!