Auto theorie dagopleiding

Rijbewijs halen?
Schrijf je nu in!
Meer informatie?

Auto theorie halen?

Meer informatie nodig? Vraag naar de mogelijkheden of laat je telefoonnummer achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

DON Opleidingen

Wil je bij een goede en betrouwbare rijschool je autorijbewijs halen met korte wachttijden? Dit doe je veilig en snel bij DON Opleidingen. Onze opleidingen zijn gericht op het gebied van mobiliteit, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling. Wij maken gebruik van de nieuwste lesmaterialen en de theorie examens zijn vooraf ingekocht, waardoor we zeer korte wachttijden hebben. Vanuit deze basis kan je gemakkelijk je autorijbewijs halen. Al meer dan 40 jaar is DON Opleidingen een begrip in het Westland, Den Haag en omstreken. Wil je snel je autorijbewijs halen en niet lang wachten? Start dan vandaag nog met het behalen van je autorijbewijs bij DON Opleidingen.

Autorijbewijs

Je wilt je autorijbewijs gaan halen? Voordat je dan aan je praktijk examen wilt beginnen, moet je eerst je theorie examen hebben gehaald. Wij bieden verschillende opleidingen aan om je autorijbewijs te halen. Wij adviseren om te kiezen voor het tempo wat het beste bij je past. Van supersnel in 10 dagen tot 1 les per week. Jij geeft aan waar jij jezelf het prettigst bij voelt. Om je optimaal te ondersteunen bij het halen van je rijbewijs kun je bij ons zowel theorie- als praktijklessen volgen.

Bij DON Opleidingen staan de opleidingen geheel in het teken om jou voldoende kennis bij te brengen voor het behalen van je autorijbewijs. Het praktijk gedeelte staat daarentegen geheel in het teken om jou voldoende kennis en vaardigheden bij te brengen voor het rijden met de auto. Als je dus snel je autorijbewijs wilt halen, dan kun je bij DON Opleidingen terecht voor verschillende theorie en praktijk opleidingen. De docenten en instructeurs voor de theorie en praktijk zijn echte professionals en weten als geen ander hoe ze jou aan je auto rijbewijs kunnen helpen.

Haal in de vakantie snel je auto theorie bij DON Opleidingen!

  • Opleiding op maat
  • Professionele instructeurs
  • Korte wachttijden
  • Mogelijkheid tot speciale begeleiding
  • Rijlessen vanaf je 17 jaar

Theorie dagopleiding nu € 85,-

Gratis INTAKE ter waarde van € 78,- BIJ INSCHRIJVEN PRAKTIJKOPLEIDING

Theorie dagopleiding

Haal in de meivakantie je auto theorie met dit voordelige theorie dagopleiding pakket. Speciaal voor in de meivakantie is dit pakket samengesteld. Wil jij van de zomer lekker met het raampje open in de auto rijden? Schrijf je dan nu in!

Het volledige theorie dagopleiding pakket bestaat uit:

  • Theorie cursus
  • Theorieboek
  • Theorie examen
  • Gratis internetkaart met 15 uur lang examentraining

Wees er snel bij, want er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Intake actie

Als je na het behalen van je theorie ook besluit om je in te schrijven voor praktijk lessen, dan krijg je de intake ter waarde van € 78,- geheel gratis!

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.