Het opleidingsinstituut voor autorijlessen in Den Haag

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Autorijbewijs halen?

Rijbewijs Totaal Pakket nú vanaf € 1995,-
Diverse opleidingen op maat
Inclusief slipcursus

Interesse in autorijlessen?

Heeft u nog vragen over autorijlessen in Den Haag, wij bellen u terug.

Autorijbewijs halen

Er zijn verschillende mogelijkheden om je autorijbewijs te halen. Wij adviseren om te kiezen voor het tempo wat het beste bij je past. Van supersnel in 10 dagen tot 1 les per week, jij geeft aan waar je het prettigst bij voelt. Om je optimaal te ondersteunen bij het halen van je rijbewijs kun je bij ons zowel theorie- als praktijklessen (schakel en automaat) volgen.

Heeft u faalangst? Geen probleem! Bij Don Opleidingen bieden we ook speciale begeleiding aan. Zo kunt u ook bij ons terecht voor cursisten met o.a. autisme, ADHD en faalangst.

Autorijlessen op maat

Een autorijles is erg leuk maar natuurlijk bent u graag in een korte periode in bezit van uw eigen autorijbewijs. Voordat u uw rijbewijs behaalt dient u 2 stappen te doorlopen. Het traject is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Theorie les
 • Praktijk examen

Vanaf een leeftijd van 16,5 jaar is het mogelijk om te beginnen aan de autorijlessen. Het is mogelijk om in slechts tien dagen uw B-rijbewijs te behalen. Dit maken wij mogelijk door een versnelde opleiding (ochtend en middag). Al jaren lang verzorgen wij autorijlessen. Onze rijinstructeurs zullen u in alle tijden zo goed mogelijk ondersteunen en waar mogelijk is helpen zodat u klaar bent voor het examen. Schrijf u vandaag nog in voor een autorijles in Den Haag. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een autorijles in het Westland, Rijswijk, Delft, Wateringen en omstreken. Indien u een autorijles bij DON Opleidingen volgt, kunt u gebruikmaken van onze intake les. Hierbij kan de instructeur een inschatting maken op uw niveau en hoeveel rijlessen u nodig heeft om te kunnen slagen voor het autorijbewijs. Afgezien van autorijlessen kunt u bij ons ook terecht voor andere rijopleidingen, transport opleidingen, logistieke opleidingen en beroepsopleidingen.

Autorijbewijs halen?

Korte wachttijden door extra ingekochte examens!

 • Hoog slagingspercentage
 • Verschillende leertempo’s op maat
 • Inclusief slipcursus
 • Persoonlijke/speciale begeleiding (bijv. faalangst en ADHD)
 • Automaat en schakel
 • Goede prijs-kwaliteit
 • Ruime ervaring in verschillende opleidingen
Informatie aanvragen

nú vanaf € 1995,- Rijbewijs Totaal Pakket

Theorie autorijbewijs

De lessen worden als volgt gegeven:

 • De lesstof uit het boek wordt uitvoerig behandeld
 • Vragen worden klassikaal besproken
 • Er wordt geoefend door het maken van proefexamens. Hierbij gebruiken wij het nieuwste systeem met de antwoordkastjes, zoals die ook bij het CBR worden gebruikt. Zo kan je alvast wennen aan de vraagstelling van het CBR
 • Op de theoriecursus is cursusgarantie van toepassing. Als je na het volgen van de cursus helaas toch niet slaagt voor het examen mag je de eerstvolgende volledige cursus gratis opnieuw volgen. Je dient wel tenminste 80% van de eerste cursus aanwezig te zijn geweest
  Het examen vindt plaats bij het CBR. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Praktijk autorijbewijs

Samen met onze adviseur op kantoor wordt er een passende rij-instructeur voor je gezocht. Een vast gezicht die je stapsgewijs naar je examen leidt. Je gaat met een ervaren instructeur op pad. Hij of zij leert je niet alleen hoe je het examen kan behalen, maar ook hoe je het geleerde in de praktijk moet toepassen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding, zodat je met vertrouwen aan het examen kan beginnen. Aan het eind van de opleiding doe je examen bij het CBR.

Cursusdata en inschrijven

Vragen over autorijlessen?

Heeft u nog vragen over autorijlessen en onze pakketten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Daarnaast staan onze medewerkers u graag vrijblijvend te woord. Zij vertellen u graag meer over de wijze van lessen en afrijden. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 070 33 64 800 (Den Haag) en 0174 62 30 30 (Westland). Een autorijbewijs halen in Den Haag doet u gemakkelijk en snel bij DON Opleidingen! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.