Voordelig uit met het Rijbewijs Totaal Pakket!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Autorijbewijs Totaal Pakket

Schrijf je nu in!
Meer informatie?
Compleet pakket

Informatie nodig? Vraag naar de mogelijkheden of laat uw telefoonnummer achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

DON Opleidingen

Je wilt je autorijbewijs gaan halen en oriënteert je op een opleiding en autorijschool die volledig bij je past? Kom dan eens bij ons langs! Je kunt bij ons kiezen uit verschillende opleidingsmogelijkheden om het rijbewijs B te halen. Iedereen is anders en leert ook anders, vandaar dat wij ook verschillende auto rijopleidingen aanbieden in diverse leertempo’s.

Wil je of een van uw kinderen graag het autorijbewijs halen, maar leidt hij of zij aan faalangst, rijangst of heeft hij of zij net even wat meer tijd nodig? Dan bent u bij DON Opleidingen ook aan het juiste adres. Bij DON Opleidingen kijken we samen met de cursist naar een opleiding op maat. Aan de hand van professionele instructeurs wordt er gezorgd dat de cursist zich op zijn gemak voelt en met een goed gevoel zijn rijbewijs kan halen met speciale begeleiding.

Rijbewijs Totaal Pakket (RTP)

Het Rijbewijs Totaal Pakket, kortweg RTP, is een speciaal samengestelde, compacte opleiding waarmee je zo goedkoop en zo snel mogelijk leert autorijden. Bij DON Opleidingen bieden we een DUO opleiding aan, maar wegens succes is er ook een RTP SOLO opleiding opgezet.

Het Totaal Pakket bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte inclusief de examens. Ook bieden wij examengarantie aan. Mocht je zakken voor je praktijkexamen dan betalen wij je eerste her-examen.

Schrijf je nu in voor je Rijbewijs Totaal Pakket DUO of SOLO bij DON Opleidingen!

Een speciaal samengestelde, compacte opleiding waarmee je zo goedkoop en zo snel mogelijk leert autorijden.

 • Korte wachttijden
 • Professionele instructeurs
 • Antisliptraining
 • Al vanaf je 16e jaar beginnen met je theorie
 • Examengarantie
 • Tussentijdse Toets

Rijbewijs Totaal Pakket incl. examengarantie vanaf € 2145,-

Rijbewijs Totaal Pakket (RTP) - DUO

De opleiding bestaat uit een uitgebreid rijlessen pakket gebaseerd op een DUO opleiding. Samen met een andere kandidaat van hetzelfde lesniveau volg je de autorijlessen. Op deze manier leer je snel autorijden, examenroutes goed verkennen en vergaar je dubbele kennis in het verkeer. De instructeur legt verkeerssituaties uit aan jou en je mede-cursist, waardoor je ook veel van de ander zal leren.

Het Rijbewijs Totaal Pakket DUO bestaat uit het volgende:

 • Compleet theoriepakket bestaande uit:
  - theorieboek
  - 6 theorielessen
  - theorie examen
  - Op de theoriecursus is cursusgarantie van toepassing. Als je na het volgen van de cursus helaas toch niet slaagt voor het examen mag je de eerstvolgende volledige cursus gratis opnieuw volgen. Je dient wel tenminste 80% van de eerste cursus aanwezig te zijn geweest
 • 10 simulator lessen (30 minuten)
 • 50 uur duo rijles (60 minuten)
 • Tussentijdse Toets
 • Praktijkboek met uitleg over verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen
 • Volledig praktijkexamen CBR
 • Examengarantie, mocht je zakken voor je praktijkexamen dan betalen wij je eerste herexamen
 • Antisliptraining

Rijbewijs Totaal Pakket - SOLO

De opleiding bestaat uit een uitgebreid rijlessen pakket gebaseerd op een solo opleiding. Nadat de duo-variant door honderden leerlingen met succes is doorlopen, is het tijd geworden om ook een solo-variant van deze opleiding op te zetten. Het pakket bevat een basisopleiding en alle elementen die je nodig hebt om goed voorbereidt op het praktijkexamen te komen.

Het Rijbewijs Totaal Pakket - SOLO bestaat grotendeels uit dezelfde onderdelen als het DUO pakket. Aangezien je bij het SOLO pakket alleen in de auto lest, krijg je 35 uur rijles (60 minuten) i.p.v. 50 uur DUO rijles (60 minuten).

Andere vonden ons ook via: auto theorie, auto praktijk, auto examen, auto spoedopleiding, speciale begeleiding rijbewijs en slipcursus

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.