Haal uw aanhanger rijbewijs in 1 dag!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

BE rijbewijs halen in 1 dag

BE rijbewijs halen
Uw aanhanger rijbewijs in 1 dag

BE rijbewijs dagopleiding + examen: € 527,83 excl. btw € 615,- incl. btw

Uw aanhanger rijbewijs halen?

Alvast een greep uit uw voordelen!

  • BE rijbewijs binnen 1 dag mogelijk
  • Vlotte instroom voor intake en (dag)opleiding
  • Opleiding op maat voor het beste resultaat
  • Bovengemiddeld slagingspercentage
  • Geen theorie-examen
  • Les in een Dodge Ram of Mercedes Vito
Ik wil AL mijn voordelen weten!

Een praktijk intake inplannen of iemand verrassen?

De intake is een proefles om een goed beeld te krijgen van uw huidige kennis en inzicht. Hierna weten wij precies wat er nog nodig is voordat u die ‘BE’ aan uw rijbewijs kunt toevoegen. Hiervoor rekenen wij eenmalig € 69,42 excl. btw (€ 84,- incl. btw). In de meeste gevallen is het dan zelfs mogelijk om binnen 1 dag uw BE rijbewijs te halen! Vooral als u beroepsmatig een aanhanger rijbewijs nodig heeft, is deze snelheid erg waardevol. Dus schrijf u snel in of laat u vrijblijvend terugbellen voor meer informatie! U zit nergens aan vast, ook niet na de intake. Uiteraard is zo’n intake ook leuk om iemand anders mee te verrassen!

BE rijopleiding geheel op maat

Een BE rijbewijs halen bestaat alleen uit een praktijkopleiding. Dat betekent dat u niet apart nog een theoriecertificaat dient te behalen, waardoor de opleiding relatief kort is. U bent wel verplicht om te beschikken over een geldig B rijbewijs om uw aanhanger rijbewijs te kunnen halen. Beschikt u daar niet over, dan kunnen wij voor u een mooi pakket samenstellen waarmee u uw B én BE rijbewijs haalt.

Uw aanhanger rijbewijs halen kan op verschillende manieren. U kunt losse lessen volgen, maar ook een versnelde opleiding. De versnelde opleiding is met name interessant voor werknemers of werkgevers die snel willen/moeten gaan rijden met een aanhangwagen die zwaarder is dan 750 kg.

De duur van de BE rijopleiding is echter afhankelijk van het gegeven advies tijdens de intake. Dit wordt namelijk gebaseerd op uw ervaring en kunnen. Hierdoor varieert de totale rijopleiding voor het BE rijbewijs halen per persoon. Wij zorgen er uiteraard voor dat u zo snel mogelijk uw aanhanger rijbewijs zult halen. Schrijf u vandaag nog voor de intake in en krijg advies op maat.

Het aanhanger examen

Na het volgen van praktijklessen om uw aanhanger rijbewijs te halen, dient u een examen af te leggen. Dit examen duurt in totaal 55 minuten, waarbij de daadwerkelijke rit 35 minuten duurt. De andere tijd gaat naar de kennismaking met de examinator, die een oogtest aflegt en wat vragen stelt over regels die gelden voor het rijden met een aanhangwagen.

Tijdens de rit let de examinator voornamelijk op de rijvaardigheid. Hierbij geldt dat de chauffeur verantwoord en veilig met het voertuig om kan gaan in het verkeer. Aangezien dat het belangrijkste is bij het examen, zult u tijdens de praktijkopleiding veel oefenen met het draaien, achteruitrijden, aan- en afkoppelen, uitdraaien en het verkeersinzicht. Hierdoor zult u volledig voorbereid aan het examen beginnen.

Na afloop van het examen krijgt u direct te horen of u geslaagd bent voor uw BE rijbewijs.

Op korte termijn uw BE rijbewijs halen?

Op korte termijn uw aanhanger rijbewijs halen? Dat kan! Doordat het een relatief compacte opleiding betreft, bent u hier niet al te veel tijd aan kwijt en wij geven de rijopleiding op zeer regelmatige basis. U kunt u vandaag nog inschrijven voor de intake en tevens kunt u uw rijopleiding inplannen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om u direct in te schrijven. Wij helpen u graag verder en wij adviseren u uiteraard in wat het beste bij u past. Snel, efficiënt en op een prettige manier uw aanhanger rijbewijs halen doet u bij DON Opleidingen!

Aanvullende informatie aanvragen

Heeft u vragen over deze BE opleiding die nog niet zijn beantwoord? Laat dan gerust een bericht voor ons achter. Wij zullen hier zo uitgebreid mogelijk op reageren. Ook als u meer algemene informatie wilt ontvangen, vul dan dit korte formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons!