Bus (D)

Op zoek naar een geschikte rijschool waarbij u of uw medewerker(s) bus rijbewijs (D) gaat halen? De kandidaat kan kiezen voor zowel de bus theorieopleiding als bus praktijkopleiding.Kom eens bij ons langs.
Iedere maand start de bus theoriecursus waarbij de kandidaat kan kiezen om deze in de avond of overdag te volgen. De bus praktijkopleiding kan zowel overdag als in de avonden worden gevolgd, zodat de kandidaat zijn werktijden optimaal kan afstemmen met de opleiding. De kandidaat wordt optimaal voorbereid op de bus examens voor de vakbekwaamheid (code 95).
De praktijkopleiding voor het busrijbewijs start met een praktijk intake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur in onze Mercedes. Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering voor het rijbewijs D.

Na het voldoende afronden van de theorie- en praktijkonderdelen mag de kandidaat zichzelf beroepschauffeur noemen en volwaardig buschauffeur! Bekijk hieronder de kosten en startdata voor het rijbewijs D.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Rijbewijs D - Theorie rijbewijstraject RV1 & R2D€ 1.254,80

Naaldwijkdatum in overleg25Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 1.254,80
Prijs incl. btw:€ 1.477,34
Deelnemers:3 t/m 30 (25 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding

Bekijk alle mogelijkheden voor Bus (D)

Nieuws over Bus (D)

Bekijk alle nieuwsberichten