Het vrachtwagenrijbewijs halen

Het vrachtwagen rijbewijs C halen? Zowel de theorie als praktijkopleiding voor het rijbewijs C verzorgen wij. Wilt u vrachtwagen chauffeur worden? Kom eens bij ons langs.

Iedere maand starten wij met nieuwe theoriecursussen voor het vrachtwagen rijbewijs waarbij de kandidaat of werkgever kan kiezen om deze in de avond of overdag te gaan volgen. De vrachtauto praktijkopleiding kan zowel overdag als in de avonden worden gevolgd, zodat de kandidaat zijn werktijden optimaal kan afstemmen met de chauffeurs opleiding. De kandidaat wordt optimaal voorbereid op de examens rijbewijs C voor de vakbekwaamheid (code 95).

De praktijkopleiding start met een praktijk intake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur in één van onze Mercedes of DAF vrachtwagens. Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering voor het vrachtwagenrijbewijs.

Na het voldoende afronden van de theorie- en praktijkonderdelen mag de kandidaat zichzelf beroepschauffeur noemen en het rijbewijs C aanvragen. Bekijk hieronder de kosten en schrijf in.

Partnermodel - word partner van DON Opleidingen
De economie trekt sterk aan en anderzijds stromen er veel chauffeurs uit vanwege de pensioengerechtigde leeftijd. Daarnaast maakt de logistieke branche een sterke automatisering door wat vraagt om extra scholing. DON Opleidingen wordt met regelmaat benaderd mee te denken aan instroom van nieuw talent op de arbeidsmarkt.

Om dit proces beter te stroomlijnen, gaan wij vanuit DON Opleidingen van start met een partnermodel gericht op instroom van logistiek- en chauffeurs talent. Bedrijven en bemiddelaars kunnen zich aanmelden als partner van DON Opleidingen om zo gebruik te kunnen maken van goed opgeleid talent dat op zoek is naar een logistieke uitdaging of een baan als vrachtwagenchauffeur.

Hoe werkt het?
Kandidaten die omgeschoold of verder opgeleid willen worden, laten het CV achter op het competentieplatform dat gekoppeld is aan onze website. De profielschets die hieruit voortvloeit, wordt direct en kosteloos doorgezet naar de partners van DON Opleidingen die vervolgens zelf in gesprek kunnen met deze kandidaten.

Het profiel geeft tevens duidelijk aan welke competenties kandidaten bezitten en welke nog behaald moeten worden. Onze opleidingsadviseurs zullen u bijstaan in het vaststellen van het opleidingstraject. Tevens kan er door de subsidie, die er veelal is, worden bepaald wat het voor u als werkgever of bemiddelaar vaak interessant maakt.

Een betere toekomst voor u en de kandidaten!
Kandidaten
Altijd al chauffeur willen worden? Ben jij werkzoekend of heb je een baan, maar had je eigenlijk altijd al chauffeur willen worden? Dan is dit het moment om in te stappen! De economie trekt aan en er zijn de komende jaren veel chauffeurs nodig. Er is nu een unieke kans om jouw droom uit te laten komen via het partnermodel. Upload nu je CV op de pagina van het partnermodel en kom in contact met de partners van DON Opleidingen.

Onze partners wachten op jou!

Werkgevers
De economie trekt aan en daarom zijn er de komende jaren veel chauffeurs nodig. Om aan de aantrekkende vraag te voldoen, willen wij vraag en aanbod met elkaar in contact brengen. Bedrijven en bemiddelaars kunnen zich aanmelden als partner van DON Opleidingen om zo gebruik te kunnen maken van goed opgeleid talent dat op zoek is naar een logistieke uitdaging of een baan als vrachtwagenchauffeur.

Voordelen voor u:

  • Gegarandeerd een volle werkweek (fulltime)
  • Continue ontwikkeling en bijscholing
  • Vrijheid en zelfstandigheid
  • Directe kans op de arbeidsmarkt
  • Subsidiemogelijkheden/financiering traject middels partnermodel

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Rijbewijs C - Theorie rijbewijstraject RV1 & R2C€ 1.290,80

Naaldwijkdatum in overlegVoeg toe
Prijs excl. btw:€ 1.290,80
Prijs incl. btw:€ 1.523,09
Deelnemers:3 t/m 30
Bekijk de inhoud van de opleiding

Bekijk alle mogelijkheden voor Vrachtwagenrijbewijs (C)

Nieuws over Vrachtwagenrijbewijs (C)

Bekijk alle nieuwsberichten

Zij kiezen voor DON Opleidingen

"DON Opleidingen biedt het totaalpakket voor de sector transport en logistiek"Benfried b.v.
"Wij stellen het idee ter sprake en DON Opleidingen speelt perfect in op onze wensen"BVB Logistics
Thomas Boers B.V.

Bekijk alle referenties