Aanhanger rijbewijs (BE)

Op zoek naar een geschikte opleider waarbij u of uw medewerker(s) het aanhangerrijbewijs gaat halen? Kom dan eens bij ons langs.

Voor het BE rijbewijs is alleen een praktijkopleiding nodig. De praktijkopleiding start men met een praktijk intake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur in onze Dodge of Mercedes Vito.

Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering voor een passend opleidingstraject.

Haal binnen no-time uw BE rijbewijs en neem direct contact op met DON Opleidingen voor de mogelijkheden.

Sinds 1 november 2017 is het voor ons niet langer mogelijk om een Eigen verklaring in te dienen voor onze kandidaten. Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zélf verantwoordelijk is voor zijn of haar gezondheidsgegevens. Door zelf de Gezondheidsverklaring in te vullen, denkt een kandidaat bewuster na over de vragen over zijn gezondheid. Bovendien zijn deze gegevens persoonlijk en zeer vertrouwelijk. Ook verandert per 1 november 2017 de naam “Eigen verklaring” in “Gezondheidsverklaring”. Beide namen verwijzen naar hetzelfde document.

Iedereen kan snel en gemakkelijk zelf een Gezondheidsverklaring indienen via Mijn CBR en de verklaring digitaal invullen.

Indien de vragenlijst is ingevuld en één of meer vragen met een ‘JA’ is/zijn beantwoord, zal het CBR een nader onderzoek instellen. Dit onderzoek kan minimaal 6 weken in beslag nemen. Pas nadat het onderzoek positief is afgerond kan een aanvraag voor een praktijkexamen worden ingediend. Vanaf dat moment start de reguliere aanvraagtijd voor dit praktijkexamen. In verband met het wettelijk geregelde “medisch geheim” heeft DON Opleidingen geen inzicht in of recht tot navragen naar de gang van zaken bij het CBR met betrekking tot het lopende onderzoek. Neem bij vragen of onduidelijkheden s.v.p. contact op met DON Opleidingen.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Bekijk alle mogelijkheden voor Aanhanger rijbewijs (BE)