Aanhanger rijbewijs (BE) halen

Op zoek naar een geschikte opleider waarbij u of uw personeel het aanhangerrijbewijs gaat halen? Kom dan eens bij ons langs.

Voor het rijbewijs BE is alleen een praktijkopleiding nodig. De praktijkopleiding start men met een praktijk intake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur in onze nieuwe RAM of Mercedes-Benz Vito.

Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering voor een passend opleidingstraject.

Haal snel uw rijbewijs BE en neem direct contact op met DON Opleidingen voor de mogelijkheden.

Het is voor ons niet langer mogelijk om een Gezondheidsverklaring in te dienen voor onze kandidaten. Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zélf verantwoordelijk is voor zijn of haar gezondheidsgegevens. Door zelf de Gezondheidsverklaring in te vullen, denkt een kandidaat bewuster na over de vragen over zijn gezondheid. Bovendien zijn deze gegevens persoonlijk en zeer vertrouwelijk.

Iedereen kan snel en gemakkelijk zelf de Gezondheidsverklaring digitaal invullen en indienen via Mijn CBR.

Indien de vragenlijst is ingevuld en één of meer vragen met een ‘JA’ is/zijn beantwoord, zal het CBR een nader onderzoek instellen. Dit onderzoek neemt minimaal 6 weken in beslag. Pas nadat het onderzoek positief is afgerond kan een aanvraag voor een praktijkexamen worden ingediend. Vanaf dat moment start de reguliere aanvraagtijd voor dit praktijkexamen. In verband met het wettelijk geregelde medisch geheim heeft DON Opleidingen geen inzicht in of recht tot navragen naar de gang van zaken bij het CBR met betrekking tot het lopende onderzoek. Neem bij vragen of onduidelijkheden s.v.p. contact op met DON Opleidingen.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Bekijk alle mogelijkheden voor Aanhanger rijbewijs (BE)