Busrijbewijs (D) halen

Op zoek naar een geschikte rijschool waarbij u of uw personeel het busrijbewijs (D) kan behalen? De kandidaat kan kiezen voor zowel de theorie- als de praktijkopleiding voor het rijbewijs D. Kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden!

Iedere maand start de bus theoriecursus waarbij de kandidaat kan kiezen om deze in de avond of overdag te volgen. De bus praktijkopleiding kan zowel overdag als in de avonden worden gevolgd, zodat de kandidaat zijn werktijden optimaal kan afstemmen met de opleiding. De kandidaat wordt optimaal voorbereid op de busexamens voor de vakbekwaamheid (Code 95).
De praktijkopleiding voor het busrijbewijs start met een praktijkintake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur in onze VDL. Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering om het rijbewijs D te behalen.

Na het afronden van de theorie- en praktijkonderdelen mag de kandidaat zichzelf beroepschauffeur noemen en volwaardig buschauffeur! Bekijk hieronder de kosten en startdata voor het rijbewijs D.

Het is voor ons niet langer mogelijk om een Eigen verklaring in te dienen voor onze kandidaten. Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zélf verantwoordelijk is voor zijn of haar gezondheidsgegevens. Door zelf de Gezondheidsverklaring in te vullen, denkt een kandidaat bewuster na over de vragen over zijn gezondheid. Bovendien zijn deze gegevens persoonlijk en zeer vertrouwelijk.

Iedereen kan snel en gemakkelijk zelf een Gezondheidsverklaring digitaal invullen en indienen via Mijn CBR.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven