C1 rijbewijs halen

Wilt u of uw personeel het rijbewijs C1 halen? Met het rijbewijs C1 hoeft er niet meer gekozen te worden voor het rijbewijs C traject. Het C1 traject is gemakkelijker en goedkoper. Kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Met de opleiding voor het rijbewijs C1 worden aanstaande beroepschauffeurs voldoende vakkennis bijgebracht over het beroepsmatig uitvoeren van werkzaamheden met een lichte vrachtauto (C1). Dit zijn vrachtwagens met een toegestane maximummassa tussen de 3.500 en 7.500 kg. Denk hierbij aan ambulancediensten, pakketbezorgers, cateraars of waardetransport. De opleiding voor de lichte vrachtauto (C1) bestaat zowel uit een theorie- als praktijkgedeelte.

Iedere maand starten er nieuwe theoriecursussen, deze kunt u overdag of in de avonduren volgen. De kandidaat start bij de praktijkopleiding met een intake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van onze instructeur anderhalf uur met onze Mercedes. Na afloop geeft de instructeur een vrijblijvend advies op maat over het te volgen opleidingstraject.

De voordelen van het C1 rijbewijs C1:

  • Geen rijbewijs C nodig;
  • Personeel stapt niet snel over naar transportsector;
  • Theorielessen zijn flexibel in te delen.

Let op: particulieren zijn bij ons van btw vrijgesteld bij het rijbewijs C1, C en D.

Nieuwe examenstructuur vrachtwagen theorie vanaf 1 juli 2022
Belangrijk nieuws! Vanaf 1 juli 2022 worden de nieuwe theorie-examens voor het C1/C rijbewijs en de vakbekwaamheid voor het C1/C rijbewijs ingevoerd. De oude theorie-examens kun je tot 1 september 2022 doen. Welke module(s) je doet, hangt af van waar je het rijbewijs voor wilt gebruiken. Lees hier alle informatie.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Bekijk alle mogelijkheden voor C1 rijbewijs (C1)