C1 rijbewijs halen

Wilt u of uw medewerker(s) het C1 rijbewijs halen? Met het rijbewijs C1 hoeft er niet meer gekozen te worden voor het rijbewijs c traject. Het C1 traject is gemakkelijker en goedkoper. Kom eens bij ons langs.

Met de rijbewijs C1 opleiding worden aanstaande beroepschauffeurs voldoende vakkennis bijgebracht over het beroepsmatig uitvoeren van werkzaamheden met een lichte vrachtauto (C1). Dit zijn vrachtwagens met een toegestane maximum massa tussen de 3.500 en 7.500 kg. Denk hierbij aan ambulancediensten, pakketbezorgers, cateraars of de waardetransport. De opleiding voor de lichte vrachtauto (C1) bestaat zowel uit een theorie- als praktijkgedeelte.

Iedere maand starten er nieuwe theoriecursussen, deze kunt u overdag of in de avonduren volgen. De praktijkopleiding start de kandidaat met een intake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van onze instructeur anderhalf uur met onze Mercedes. Na afloop geeft de instructeur een vrijblijvend advies op maat over het te volgen opleidingstraject.

De voordelen van het C1 rijbewijs:

  • Geen C rijbewijs nodig.
  • Personeel stapt niet snel over naar transportsector.
  • Theorielessen zijn flexibel in te delen.
  • Zeer korte wachttijden voor theorie- en praktijkexamens.

Let op: particulieren zijn bij ons van btw vrijgesteld bij het rijbewijs C1, C en D.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Rijbewijs C1 - Theorie rijbewijstraject RV1-L & R2C€ 1.329,80

Naaldwijkdatum in overlegVoeg toe
Prijs excl. btw:€ 1.329,80
Prijs incl. btw:€ 1.573,40
Deelnemers:3 t/m 30
Bekijk de inhoud van de opleiding

Bekijk alle mogelijkheden voor C1 rijbewijs (C1)