Het vrachtwagenrijbewijs halen

Het vrachtwagen rijbewijs C halen? Zowel de theorie als praktijkopleiding voor het rijbewijs C verzorgen wij. Wilt u vrachtwagen chauffeur worden? Kom eens bij ons langs.

Iedere maand starten wij met nieuwe theoriecursussen voor het vrachtwagen rijbewijs waarbij de kandidaat of werkgever kan kiezen om deze in de avond of overdag te gaan volgen. De vrachtauto praktijkopleiding kan zowel overdag als in de avonden worden gevolgd, zodat de kandidaat zijn werktijden optimaal kan afstemmen met de chauffeurs opleiding. De kandidaat wordt optimaal voorbereid op de examens rijbewijs C voor de Code 95 vakbekwaamheid.

De praktijkopleiding start met een praktijk intake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur in één van onze Mercedes of DAF vrachtwagens. Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering voor het vrachtwagenrijbewijs.

Na het voldoende afronden van de theorie- en praktijkonderdelen mag de kandidaat zichzelf beroepschauffeur noemen en het rijbewijs C aanvragen. Bekijk hieronder de kosten en schrijf in.

Heeft u hier niet de financiële middelen voor? Klik dan hier

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Rijbewijs C - Theorie rijbewijstraject RV1 & R2C€ 1.329,80

Naaldwijkdatum in overlegVoeg toe
Prijs excl. btw:€ 1.329,80
Prijs incl. btw:€ 1.572,77
Deelnemers:3 t/m 30
Bekijk de inhoud van de opleiding

Bekijk alle mogelijkheden voor Vrachtwagenrijbewijs (C)