Haal snel je BHV certificaat, basis of herhaling!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

BHV Cursus - Basis & Herhaling

BHV Certificaat in 1 of 2 dagen
Vraag om meer informatie

BHV Basis Certificaat halen vanaf € 325,- excl. btw Ook voor Code 95 BHV Herhaling voor € 195,- excl. btw

Je BHV Basis halen of verloopt jouw huidige bevoegdheid?

Schrijf je dan nu in bij DON Opleidingen

  • Professionele begeleiding door docenten met praktijkervaring.
  • Gebruik van een LOTUS slachtoffer (duidelijke en inzichtelijke voorbeelden).
  • Telt mee voor Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95).
Laat je informeren over de voordelen

BHV certificaat halen?

Wil jij meer weten over het halen van een BHV certificaat? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met jou op!

De BHV cursussen van DON Opleidingen

De veiligheid op de werkvloer verbeteren? Investeer in een BHV-cursus! Binnen ons uitgebreide assortiment aan BHV-cursussen leer je alles over het verlenen van hulp op de werkvloer. Wij bieden niet alleen de reguliere BHV cursussen aan, maar ook een cursus BHV voor beroepschauffeurs. Dat betekent dat de cursus meetelt voor de Richtlijn Vakbekwaamheid, inclusief Code 95. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een BHV herhalingscursus.

Wil jij snel aan de slag? Wees gerust! Elke maand gaan er bij ons nieuwe BHV cursussen van start. Zo kan jij altijd snel de BHV Basiscursus, BHV Herhalingscursus of de BHV met Code 95 volgen. Dankzij de specialistische kennis, het gebruik van een LOTUS-slachtoffer en de persoonlijke aanpak hebben jij of jouw medewerkers binnen no-time het BHV-certificaat! Investeer jij in veiligheid op de werkvloer?

Inhoud van de BHV cursus

Cursisten worden met professionele begeleiding en kennis opgeleid. Hierbij wordt gewerkt met gecertificeerde LOTUS slachtoffers, die een ongeval ensceneren. Verder krijgen de cursisten te maken met secundaire gevaren. De scenario’s worden zo realistisch mogelijk uitgebeeld, zodat elke kandidaat precies weet hoe te handelen in geval van calamiteiten.

De BHV basiscursus bestaat uit 2 lesdagen van in totaal 14 lesuren (7 uur per dag) en kan meetellen voor de BHV met Code 95. Deze cursus is goed voor 7 uur theorie nascholing met betrekking tot de Richtlijn Vakbekwaamheid.

Tijdens de BHV cursus behandelen wij het volgende:

  • Het beperken en bestrijden van branden.
  • Het voorkomen en beperken van ongevallen.
  • Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen.
  • Het alarmeren en evacueren van werknemers (en andere personen in het bedrijf of de inrichting) in noodsituaties.
  • Het waarschuwen en samenwerken met hulpverleningsorganisaties.

Hercertificering via de BHV herhalingscursus

Na het verlopen van het BHV certificaat, zal er een hercertificering moeten plaatsvinden. De herhalingscursus is bedoeld om de kennis van de bedrijfshulpverlening op te frissen en neemt 1 lesdag (7 lesuren) in beslag.

Na afloop van deze herhalingscursus zal er een toets worden afgenomen. Bij voldoende resultaat zal de kandidaat het vernieuwde certificaat ontvangen samen met een veiligheidspas. Beide zijn 1 jaar geldig.

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de cursus in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!