BVB Logistics

BVB Logistics is in 2010 ontstaan door de samenvoeging van Gebr. Vreeken Transport en de transportactiviteiten van BVB Substrates en is uitgegroeid tot één professionele logistiek dienstverlener met een wagenpark van circa 40 vrachtwagens.

Wat doen wij?
BVB Logistics is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het transport van bulkvrachten en het vervoeren en kiepen van 20ft, 30 ft, 40ft en 45ft zeecontainers. Met 40 eigen vrachtauto’s en een team van 50 vaste medewerkers vervoeren wij dagelijks vrachten door heel Europa. Wij zien transport als topsport en zijn daarom altijd met ons vak bezig; 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uw vracht is bij ons daarom in de juiste handen!

Wat zoeken wij?
Wij zien transport als topsport en doen er alles aan om de beste in ons vak zijn. Dit doen wij door te werken met goed opgeleide, gemotiveerde (Nederlandse!) chauffeurs en planners. Onze medewerkers krijgen bij aanvang een opleidingsplan en hebben via het Trimble Driver Performance portal inzicht in hun eigen rijgedrag. Zo kunnen ze zichzelf keer op keer verbeteren.

VEILIGHEIDSADVISEUR

Volgens de ADR Wetgeving is een transportbedrijf verplicht om een veiligheidsadviseur aan te stellen. Bij BVB Logistics hebben wij een gekwalificeerde veiligheidsadviseur in huis. De expertise van deze veiligheidsadviseur kan ook door derden worden ingezet op incidentele basis, bijvoorbeeld bij vragen over ADR Wetgeving en bij het opstellen van een ADR jaarverslag. Daarin staat hoe de ADR regelgeving is toegepast binnen de desbetreffende transportonderneming. Wij zijn hierin uiterst professioneel, flexibel en betrokken. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Wat hebben wij te bieden?
Het team van BVB Logistics bestaat uit 50 vakbekwame chauffeurs, transportplanners en ondersteunende medewerkers. Wij streven naar maximale kwaliteit van onze dienstverlening en werken uitsluitend met nationale chauffeurs. De directie van BVB Logistics wordt gevoerd door Jaap en Dirk Vreeken.

Na jaren hun eigen transportbedrijf met succes te hebben gerund, zijn ze door BVB Substrates benaderd om de transportactiviteiten van het bedrijf te coördineren. De transportactiviteiten van BVB Substrates en Gebr. Vreeken zijn kort daarna samenvoegt en dit heeft geresulteerd in BVB Logistics.

BVB Logistics
Coldenhovelaan 10
2678 PS De Lier
T: 0174-535435
E: vacature@bvblogistics.nl
www.bvblogistics.nl