Hét opleidingsinstituut voor beroeps- en particuliere opleidingen.

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Chauffeurs talent/Bus talent

Word chauffeur!
Upload uw CV!
Veel vacatures!

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Voor je start met de opleiding tot chauffeur zullen er een aantal testen (theorie + praktijk) plaatsvinden om een beeld te creëren van het exacte traject. Los van de testfase moet je rekening houden met een opleidingstraject van circa drie maanden. Binnen deze termijn heb je, indien je alle onderdelen met succes afrond, het rijbewijs C + basiskwalificatie code 95 op zak. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om extra bij te scholen middels specialisme of een CE rijopleiding. Dit betreft maatwerk welke wij kunnen afstemmen op de wens vanuit de deelnemer. Voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur staat een advies op MBO 3 niveau.

Opleiding tot buschauffeur

DON Opleidingen biedt kansen aan mensen die werkzaam willen zijn in het personenvervoer. Stel jou droom is het vervoeren van mensen door middel van een touringcar of ov-bus, maar je hebt deze droom nog niet kunnen realiseren. DON Opleidingen biedt je de kans om in contact te komen met werkgevers die de opleiding financieren en baangarantie bieden.

Voor je kunt starten met de opleiding zullen er een aantal testen (theorie + praktijk) plaatsvinden om een beeld te creëren van het exacte traject dat je zal doorlopen. Dit zal ongeveer 4 maanden duren. Om het rijbewijs D te behalen moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B, en een eigen verklaring. Je moet het RV1, V2D en V3D behalen, de praktische toets, de toets besloten terrein en het onderdeel verkeersdeelname behalen.

Bent u het nieuwe chauffeurs talent/Bus talent?

Upload dan nu uw CV!

  • Gegarandeerd een volle werkweek (fulltime)
  • Continue ontwikkeling en bijscholing
  • Vrijheid en zelfstandigheid
  • Directe kans op de arbeidsmarkt
  • Subsidiemogelijkheden/financiering traject middels partnermodel

Gezocht: Chauffeurs/Bus talent!

“Nu ben ik in opleiding bij DON opleidingen, ben ik geslaagd voor mijn eerste Theorie Verkeer examen, heb ik op een vrachtwagen gereden, een aanbieding van Start People in mijn zak voor een jaarcontract en heb ik het enorm naar mijn zin. Things can only get better!” aldus: Louis Corbeau, 43 jaar en onderweg naar een zekere en goede toekomst!