Code 95 cursus

Haal binnen 1 week uw Code 95!
In-company mogelijkheden
Pakketten op maat

Code 95 cursus

Op zoek naar een Code 95 cursus? DON Opleidingen biedt meerdere cursussen aan die meetellen voor Code 95. De meeste beroepschauffeurs in Nederland moeten vóór 10 september 2016 in het bezit zijn van het vakbekwaamheidsbewijs. Dit betekent dat ze 35 uur nascholing moeten hebben gevolgd, waarvan 7 praktijkuren. In ons aanbod vindt u ongetwijfeld een Code 95 cursus die geschikt is en aansluit op uw werkzaamheden. DON Opleidingen biedt een afwisselend pakket aan Code 95 opleidingen. Diverse soorten rijvaardigheidstrainingen, maar bijvoorbeeld ook geconditioneerd vervoer en heftruck. Wij bieden cursussen aan op gebied van de vrachtauto, de bus, ADR, intern transport en veiligheid. Als beroepschauffeur kunt u zo de meest relevante cursussen volgen.

Snel uw code 95 halen?

Iedere week start er bij ons wel een Code 95 cursus of een compleet Code 95 pakket. U kunt snel instromen op de Code 95 cursus naar keuze, de wachttijden zijn kort. De opleidingen en cursussen zijn van goede kwaliteit. Wij werken met ervaren en gekwalificeerde docenten gespecialiseerd in het geven van de betreffende Code 95 cursus. Tijdens de cursus organiseren wij tevens een geheel verzorgde lunch. Het is ook mogelijk om in overleg met onze adviseurs en planning een zaterdagopleiding of een incompany Code 95 cursus te organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Code 95 weken

Haal in één week uw Code 95

  • Zeer divers aanbod
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Korte wachttijden
  • Subsidiemogelijkheden
  • Bijhouden nascholingsuren
  • In company mogelijkheden
Haal nu uw Code 95 cursus!

Binnen één week uw Code 95 voldoen voor maar €999,-

Advies over code 95 cursus

Wilt u een adviseur spreken voor advies over welke Code 95 cursus of pakket het beste bij uw werkzaamheden en opleidingsbehoefte past? Geen probleem! Wij stellen met veel plezier een Code 95 cursus pakket voor u samen. U heeft geen omkijken naar het bijhouden van de nascholingsuren, dit doen wij ook voor u. Zo weet u zeker dat u als beroepschauffeur op tijd aan de nascholingsplicht voor Code 95 voldoet. Voor veel Code 95 cursussen is het mogelijk subsidie aan te vragen. De subsidieregelingen variëren per branche. Neem hiervoor contact op met DON Opleidingen.

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!