Code 95 e-learning

Code 95 e-learning voor groepen

Keuze uit 10 e-learning cursussen: regulier én incompany

Waarom e-learning?

Een greep uit de voordelen!

  • Maar 3 uur klassikaal i.p.v. 7 uur
  • Vaak goedkoper dan reguliere nascholing
  • Meer flexibiliteit in studie-uren
  • Minder invloed op werkuren
  • Altijd toegang tot het lesmateriaal
Ik wil alle voordelen weten!

Snel iemand spreken over de Code 95 e-learning mogelijkheden?

Laat via dit korte formulier je gegevens achter en wij bellen jou snel terug!

Hoe werkt e-learning bij Code 95?

Zoals de naam ‘e-learning’ al zegt, staat e-learning voor ‘online opleiden’. In het geval van de nascholing Code 95, geeft het CBR hier wel restricties aan mee. Bij Code 95 e-learning is het namelijk niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen, maar wel het grootste gedeelte. Dit houdt in dat i.p.v. een nascholingscursus 7 uur klassikaal te volgen, dit met e-learning teruggebracht kan worden naar slechts 3 uur klassikale les. De overige 4 uur is via e-learning af te leggen. Het grote voordeel hiervan is dat je meer flexibiliteit hebt in de te volgen uren en dat het ook minder belastend is voor de werktijd. Je kunt de 4,5 uur zelfstudie namelijk zelf inplannen in de avonden, in het weekend en zelfs onderweg. Bovendien is e-learning bij groepen vaak goedkoper dan de reguliere nascholing. Uiteraard rekenen onze opleidingsadviseurs dat graag voor je uit!

Code 95 e-learning bij DON Opleidingen

Bij DON Opeldingen hebben wij momenteel 10 Code 95 nascholingscursussen die via e-learning gevolgd kunnen worden. Deze worden op aanvraag aangeboden aan groepen. (Het is bij DON Opleidingen dus niet mogelijk om je individueel in te schrijven voor een e-learning cursus.) Nadat de klassikale les van de gewenst nascholing is ingepland, kunnen de cursisten vanaf 10 dagen voor aanvang van deze les inloggen via ons portaal voor de 4 uur zelfstudie via e-learning.

Meerdere e-learning cursussen volgen

Om de Code 95 op het groot rijbewijs weer voor 5 jaar te verlengen, moet een chauffeur in totaal 35 uur nascholing volgen. Hoe hier invulling aan wordt gegeven, mogen de chauffeur en de werkgever helemaal zelf bepalen. De benodigde nascholing kan verspreid over meerdere maanden gevolgd worden, maar ook in 1 week. In de praktijk merken wij dat deze laatste optie bij de meeste chauffeurs de voorkeur heeft. Vervolgens kan er dan weer gekozen worden voor e-learning en reguliere lessen of een combinatie hiervan. Voor groepen kunnen wij dit bij DON Opleidingen helemaal naar wens samenstellen. Dus ook het volgen van meerdere e-learning curussen (in bijvoorbeeld 1 week) is hierbij mogelijk. De enige restrictie die het CBR hierbij heeft opgelegd, is dat er maar 1 cursus per dag gevolgd mag worden. In de praktijk zou het bij e-learning dus zo uit kunnen pakken dat er in de ochtend 3 uur klassikale les wordt gevolgd en de cursist hierna weer met de vrachtwagen op pad kan.

Meet weten over Code 95 e-learning voor groepen?

Heb je nog vragen of wil je gewoon meer weten over de e-learning mogelijkheden via DON Opleidingen? Laat hieronder je gegevens en eventuele vragen achter en een opleidingsadviseur van DON zal je gericht informeren over de mogelijkheden en al je vragen beantwoorden.