Code 95 halen

Binnen één week uw Code 95 halen?
Pakketten op maat
In-company mogelijkheden

Code 95 halen

Snel, voordelig en vakbekwaam uw Code 95 halen? Dat kan bij DON Opleidingen! Wij hebben verschillende pakketten samengesteld zodat u in korte tijd uw Code 95 kunt halen. Met ieder pakket kunt u zo snel en voordelig mogelijk aan uw Code 95 verplichting voldoen. Alle Code 95 pakketten zijn dusdanig ontworpen dat u binnen vijf cursusdagen de benodigde vier cursussen (28 uur theorie) en één praktijkcursus (7 uur praktijk) kunt volgen. Op deze manier kunt u op een efficiënte manier uw Code 95 halen. Bekijk welk pakket u het meest aanspreekt en schrijf gelijk in!

Wat is Code 95?

Code 95 is de wettelijk verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Het is een bewijs voor vakbekwaamheid en de vervanging van het chauffeursdiploma. Bent u vrachtwagenchauffeur van beroep dan bent u verplicht om Code 95 te halen. U kunt zelf de nascholingen kiezen die u interessant vindt en die op uw werkuitvoering van toepassing zijn. Met 35 uur nascholing in totaal kunt u de Code 95 halen. Met de pakketten van DON Opleidingen is Code 95 halen snel te realiseren.

Code 95 halen

In één week uw Code 95 halen?

  • Zeer divers aanbod
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Korte wachttijden
  • Subsidiemogelijkheden
  • Bijhouden nascholingsuren
  • In company mogelijkheden
Haal nu uw Code 95 opleiding

Binnen één week uw Code 95 halen voor maar €999,-

Code 95 weken bij DON Opleidingen

Uw Code 95 halen wordt heel makkelijk met de Code 95 weken van DON Opleidingen. Wij bieden een grote verscheidenheid aan pakketten waarmee u op korte termijn de Code 95 kunt halen. Heeft u advies nodig? Dan helpen onze opleidingsadviseurs u graag op weg. Wij stellen samen met u een passend nascholingspakket samen. Op die manier zorgt u ervoor dat de cursussen perfect aansluiten op uw dagelijkse werkzaamheden en haalt u de Code 95 met gemak.

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!