Code 95 opleidingen

Binnen 1 week uw Code 95 halen?
In-Company mogelijkheden
Verwerkt: Onverwerkt
Genotificeerd: Ongenotificeerd
--
Persoonlijke begeleiding

Code 95 Opleidingen

Wilt u Code 95 opleidingen volgen? De overgangstermijn voor Code 95 is bijna verlopen. Dat betekent dat op 10 september 2016 iedere beroepschauffeur verplicht is om de Code 95 als aanduiding op het rijbewijs te hebben. Onze opleidingsadviseurs hebben speciaal voor u diverse pakketten met Code 95 opleidingen samengesteld. Op deze manier kunt u snel en professioneel uw Code 95 halen! Bij DON Opleidingen kunt u kiezen uit verschillende voordelige pakketten voor de nascholing en zelfs binnen een week uw Code 95 opleidingen afronden. Bekijk alle opleidingspakketten en schrijf direct in!

Haal al uw Code 95 in één week

Voor chauffeurs in het goederenvervoer komt de einddatum voor de verplichte nascholing in zicht. Sinds 10 september 2016 moet iedere beroepschauffeur volgens de richtlijn Code 95 bijgeschoold blijven. Het gaat in totaal om 35 uur bijscholing, waarvan tenminste 7 praktijkuren. Schakel DON opleidingen in om kwalitatief uitstekende Code 95 opleidingen te volgen. Het volgen van een opleiding bij DON biedt vele voordelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze Code 95 pakketten op onze website en schrijf u direct in.

Code 95 opleidingen

Haal in één week uw Code 95

  • Zeer divers aanbod
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Korte wachttijden
  • Subsidiemogelijkheden
  • Bijhouden nascholingsuren
  • In company mogelijkheden
Haal nu uw Code 95 opleiding

Binnen één week uw Code 95 voor maar €999,-

Meer informatie over Code 95 opleidingen

Wilt u meer weten over de verschillende Code 95 opleidingen van DON Opleidingen? Bekijk online alle informatie over de Code 95 weken. Tijdens deze weken kunt u kiezen uit verschillende Code 95 opleidingen in een efficiënt en voordelig pakket. U kunt al binnen een week over het vakbekwaamheidsbewijs beschikken. Een advies op maat is natuurlijk ook mogelijk. Samen met onze adviseur stelt u dan een pakket van Code 95 opleidingen samen die precies op uw werkzaamheden en opleidingsbehoefte is afgestemd.

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!