Haal nu je Code 95!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Code 95 Vakbekwaamheid

Bij DON Opleidingen kunt u uw nascholing Code 95 halen. Op deze site vindt u hierover alle informatie.

Vakbekwaamheid Code 95
Landelijk opleiden code 95
In-company opleidingen

Telefonisch advies

Haal snel en vakbekwaam je Code 95!

Op korte termijn aan uw nascholing voor de Code 95 voldoen, wordt met een grote verscheidenheid aan cursussen bij DON Opleidingen een stuk makkelijker! Samen met onze adviseur stelt u een passend cursuspakket samen, zodat u de cursussen volgt die bij uw dagelijkse werkzaamheden passen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar het bijhouden van de nascholingsuren. Deze uren zullen wij voor u en/of uw medewerkers bijhouden, waardoor de beroepschauffeur op tijd aan de nascholingsplicht voor Code 95 voldoet. Wij bieden cursussen aan op gebied van de vrachtauto, de bus, ADR, intern transport en veiligheid, waardoor de beroepschauffeur de meest relevante cursussen kan gaan volgen.

Subsidiemogelijkheid Code 95

Ook zijn er voor de meeste cursussen subsidieregelingen beschikbaar, dit is echter wel brancheafhankelijk. Neem hiervoor contact op met DON Opleidingen, 088 770 4200.

Haal nu uw Code 95

Krijg ± € 300,- korting door u of uw medewerkers in te schrijven.

  • Divers aanbod
  • Geen wachttijden
  • Subsidiemogelijkheden
  • Wij regelen de administratie
  • Wij houden uw uren bij
  • Cursussen op maat
  • Landelijk opleiden; kan door heel het land (hoofdvestiging in Naaldwijk)
Bekijk alle Code 95 paketten

€ 799,- excl. btw. Inclusief boek, lunch, examen en Code95.

DON Opleidingen biedt voordelen

Iedere week bieden wij meerdere cursussen aan die meetellen voor Code 95. Op deze manier hebben wij zeer korte wachttijden voor onze cursussen en kunt u bij ons op korte termijn aan uw nascholing voor de Code 95 voldoen. De cursussen zijn van goede kwaliteit. Er wordt alleen gewerkt met ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in het geven van de betreffende nascholingscursussen. Doordat de cursussen van hoog niveau zijn is ons slagingspercentage ook hoog. Tijdens de cursusdagen is er ook gelegenheid voor een lunch. Deze lunch wordt geheel door DON Opleidingen verzorgd. Tevens zijn zaterdagopleidingen / in-company opleidingen in overleg mogelijk bij DON Opleidingen.

Informatie code 95 aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!