Code 95 Vakbekwaamheid

Bij DON Opleidingen kunt u uw Nascholing Code 95 halen. Op deze site vindt u hierover alle informatie.

Vakbekwaamheid Code 95
Landelijk opleiden code 95
In-company opleidingen

€999,- excl. btw. Inclusief boek, lunch, examen en Code 95.

Haal snel de Code 95 Vakbekwaamheid bij DON Opleidingen

De Code 95 Vakbekwaamheid geldt voor elke chauffeur die beroepsmatig in de EU werkt. Deze Code 95 zal elke beroepschauffeur eens in de 5 jaar moeten verlengen door middel van het volgen van nascholing. Hiermee wordt de Code 95 aanduiding op het rijbewijs vernieuwd, wat aantoont dat de chauffeur in staat is om beroepsmatig de weg op te gaan. Het volgen van nascholing doet u natuurlijk bij DON Opleidingen!

Voldoen aan uw nascholing voor de Code 95 Vakbekwaamheid? Met een grote verscheidenheid aan cursussen wordt dat bij DON Opleidingen voor u erg gemakkelijk gemaakt. Het kan op korte termijn, op lange termijn, maar natuurlijk ook voor elke beginnende chauffeur. Samen met onze adviseur stelt u een passend cursuspakket samen, zodat het aansluit op uw dagelijkse werkzaamheden.

Wij zorgen ervoor dat u bij het volgen van Code 95 opleidingen geen omkijken heeft naar het bijhouden van de nascholingsuren. Wij houden dat voor u en uw medewerkers bij en wij zorgen dat de nascholing naadloos in uw planning past, zodat er geen hinder ondervonden wordt. Vanzelfsprekend zal de nascholing altijd tijdig zijn voldaan, zodat u of uw chauffeurs weer 5 jaar vooruit kunnen.

Direct meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Subsidiemogelijkheid Code 95

Ook zijn er voor de meeste cursussen subsidieregelingen beschikbaar, dit is echter wel brancheafhankelijk. Neem hiervoor contact op met DON Opleidingen, 088 770 4200.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Code 95 of de mogelijkheden?

Haal nu uw Code 95

  • Divers aanbod
  • Geen wachttijden
  • Subsidiemogelijkheden
  • Wij regelen de administratie
  • Wij houden uw uren bij
  • Cursussen op maat
  • Landelijk opleiden; kan door heel het land (hoofdvestiging in Naaldwijk)
Bekijk alle Code 95 paketten

Voordelen van de Code 95 opleidingen bij DON

Elke week bieden wij meerdere cursussen aan die meetellen voor de Code 95 Vakbekwaamheid. Dat biedt u enkele mooie voordelen. Zo kunnen wij u flexibel op basis van uw planning indelen én er zijn korte wachttijden, zodat u snel bij ons terecht kunt. Dat geldt zowel voor de nascholing van de chauffeur, alsook voor cursussen die verplicht zijn voor een chauffeursdiploma halen.

Al onze cursussen worden gegeven door ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in het geven van de betreffende nascholingscursussen. Elke cursus is van een hoog niveau met als resultaat een hoog slagingspercentage. Daarnaast bieden wij tijdens de cursusdagen de gelegenheid tot een lunch die wij voor u zullen verzorgen.

Ook is het mogelijk om in overleg zaterdagopleidingen of in-company opleidingen te volgen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren met betrekking tot subsidiemogelijkheden. Voor de meeste cursussen zijn namelijk subsidieregelingen beschikbaar, maar dat is wel brancheafhankelijk. Neem contact op voor meer informatie en advies.

Verschillende cursuspakketten

De Code 95 Vakbekwaamheid bestaat uit verschillende onderdelen en die zijn opgedeeld in aparte cursussen. Elke chauffeur moet eens per 5 jaar verplicht 35 uur nascholing volgen en via het CBR kan elke individuele chauffeur bekijken wat de laatste stand van zaken is.

Heeft u bijvoorbeeld al een aantal uren nascholing gevolgd, maar heeft u de verplichte 35 uur nog niet bereikt? Dan is het mogelijk om een losse cursus te volgen die voor u het meest relevant is, zodat u voldoet aan de gestelde ureneis van de Code 95 Vakbekwaamheid.

Moet u nog beginnen aan de nascholing chauffeur volgens Code 95? Dan is het interessant om te kijken naar een mooi cursuspakket dat precies op u aansluit. U krijgt enkel de meest relevante cursussen, zodat u voldoet aan de gestelde eisen. Maar ook als u chauffeur in opleiding bent, dient u aan de Code 95 Vakbekwaamheid te voldoen alvorens u een chauffeursdiploma kan halen.

Wat uw situatie ook is, wij bieden verschillende pakketten aan die goed aansluiten op elke individuele situatie. Neem een kijkje in ons overzicht aan beschikbare pakketten of maak gelijk een afspraak om uw cursus in te plannen.

Informatie code 95 vakbekwaamheid aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!