Haal snel en vakbekwaam je Code 95!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Code 95 weken

Binnenkort aan je Code 95 voldoen? Bij DON Opleidingen kunt u kiezen uit diverse voordelige pakketten voor de nascholing en binnen een week uw Code 95 voldoen.

Binnen 1 week je Code 95
In-company mogelijkheden
Pakketten op maat

Binnen één week uw Code 95 voldoen voor maar € 799,-

Code 95 bestaat uit 5 dagen scholing (35 uur). 1 dag praktijk (7 uur) en 4 dagen theorie (28 uur). U kunt zelf een pakket samenstellen. Met de volgende Code 95 pakketten haalt u in 1 keer uw Code 95.

De Code 95 weken en uw voordeel

De Code 95 weken zijn weer begonnen en dat is in uw voordeel. Wij hebben diverse Code 95 pakketten samengesteld, waarmee u snel en op een voordelige manier aan uw nascholing kunt voldoen. U bent verplicht om eens in de 5 jaar uw Code 95 te verlengen en dat maken wij u erg gemakkelijk met onze Code 95 cursus.

U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket tijdens de Code 95 weken, maar ook kunnen wij voor u een pakket geheel op maat samenstellen. Advies is hierin erg belangrijk, want wat is voor u relevant, hoeveel uren nascholing moet u nog volgen en hoeveel tijd heeft u daar nog voor? Aan de hand daarvan zullen wij samen met u kijken naar het beste Code 95 pakket.

Laat uw gegevens achter en onze specialist zal met u contact opnemen om u te adviseren. Eventueel kunnen wij tegelijkertijd ook een passend Code 95 pakket samenstellen.

Telefonisch contact over de Code 95 weken

Code 95 cursus bij DON Opleidingen

De Code 95 cursus bestaat uit vijf dagen scholing van in totaal 35 uur. Hieronder valt één dag praktijk van 7 uur en vier dagen theorie van 28 uur. De inhoud van een cursus verschilt en daarom is het belangrijk dat u het juiste pakket afneemt. U kunt uiteraard zelf een keuze maken, maar ook kunnen wij met u meekijken zodat u het juiste pakket kiest.

Tijdens de Code 95 weken hebben wij een divers aanbod van verschillende pakketten, zodat iedereen voor zijn of haar vakgebied bij ons terecht kan. Buiten de Code 95 weken bieden wij doorlopend reguliere cursussen aan. Hierdoor hebben wij altijd erg korte wachttijden voor onze cursussen en zodoende kan u op zeer korte termijn aan uw nascholing voor de Code 95 voldoen.

Al onze cursussen zijn van een goede kwaliteit, omdat wij uitsluitend werken met ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in het geven van de desbetreffende cursussen. Door deze hoge kwaliteit geniet DON Opleiding automatisch ook van een erg hoog slagingspercentage. In aanvulling op de verschillende cursussen die u bij ons kunt volgen, bieden wij ook de mogelijkheid tot zaterdagopleidingen en in-company opleidingen.

Meer weten over onze Code 95 pakketten? Neem een kijkje in ons cursusoverzicht, waar u precies kan zien welke pakketten wij zoal aanbieden tijdens de Code 95 weken.

Code 95 weken

Haal in één week je Code 95

  • Zeer divers aanbod
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Korte wachttijden
  • Subsidiemogelijkheden
  • Bijhouden nascholingsuren
  • In company mogelijkheden
Haal snel en vakbekwaam je Code 95!

Snel en vakbekwaam uw Code 95 halen

Wij begrijpen dat de nascholing Code 95 voor veel beroepschauffeurs tussen de werkzaamheden door moet. Daarom denken wij graag met u of uw onderneming mee om het volgen van de cursus zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze adviseur zal het pakket in ieder geval samenstellen op een manier die bij uw dagelijkse werkzaamheden past.

Tevens nemen wij alle randzaken voor onze rekening. Zo zullen wij bijhouden hoeveel nascholingsuren er gevolgd zijn en wij zorgen ervoor dat elke beroepschauffeur tijdig aan de nascholingsplicht voldoet. Dit kunnen wij voor u alleen doen, maar ook voor uw gehele onderneming. DON Opleidingen is uw partner voor Code 95.

Doordat wij een grote verscheidenheid aan cursussen aanbieden, zijn wij erg flexibel in het samenstellen van passende Code 95 pakketten. Wij bieden zoal cursussen aan op het gebied van de vrachtauto, bus, intern transport en veiligheid, ADR en meer. Hierdoor zal elke chauffeur uitsluitend de meest relevante cursus volgen.

Maak gebruik van de Code 95 weken

Tijdens de Code 95 weken hebben wij een diverse hoeveelheid aan cursuspakketten samengesteld, zodat er voor elke chauffeur een goede optie te vinden is in ons aanbod. U meldt zich aan en volgt de cursus, wij verzorgen de rest. Bovendien kunnen wij voor u uitzoeken of er subsidiemogelijkheden zijn. Dit is weliswaar per branche afhankelijk, maar vanzelfsprekend zoeken wij dit geheel vrijblijvend voor u uit.

Voor subsidiemogelijkheden, een mooi Code 95 pakket en meer voordelen tijdens de Code 95 weken, kan u contact met ons opnemen. Onze adviseurs zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren in welk pakket voor u het beste is. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken, maar uiteraard mag u ons ook altijd even bellen op 0174-62 30 30 of 088- 770 4200.

Meer weten?

Uw cursus inplannen? Wilt u geadviseerd worden of heeft u nog vragen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.