Haal snel én vakbekwaam je Code 95!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Code 95 weken

Binnen 1 week je Code 95
Klassikaal, E-learning of Incompany
Code 95 pakketten op maat

Binnen één week je Code 95 halen voor maar €999,-

Code 95 weken

Haal in één week je Code 95

  • Klassikaal, E-learning of Incompany
  • Zeer divers aanbod
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Korte wachttijden
  • Subsidiemogelijkheden
  • Bijhouden nascholingsuren
Haal snel en vakbekwaam je Code 95!

De Code 95 weken en jouw voordeel

Door het grote aanbod aan Code 95 cursussen, bieden wij maandelijks de mogelijkheid om in één week aan de Code 95 nascholingseisen te voldoen. Hierdoor hoef je niet verspreid over meerdere weken of maanden cursussen te volgen, maar kun je de benodigde lesuren al in één week halen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk direct alle Code 95-pakketten.

Wil je liever losse cursussen volgen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Wij bieden verschilllende praktijk-, theorie- en e-learningcursussen aan. Op die manier kun je op je eigen tempo lessen volgen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk direct ons lesaanbod of neem contact op met je persoonlijke opleidingsadviseur via 0174 623 030 of info@donopleidingen.nl. Samen stellen wij jouw persoonlijke opleidingspakket samen.

Kom jij in aanmerking voor subsidie? Wij zijn op de hoogte van de actuele subsidiemogelijkheden en anders zoeken wij het geheel vrijblijvend voor jou uit!

Snel aan je Code 95 voldoen?

Wil je meer weten over deze mogelijkheden of heb je behoefte aan gericht advies? Laat je gegevens achter en wij bellen je graag terug! Eventueel kunnen wij meteen een passend Code 95 pakket voor jou samenstellen.

Code 95 volgen bij DON Opleidingen

Voor de Code 95 weken zijn de standaard pakketten zo samengesteld, dat iedereen voor zijn of haar vakgebied bij ons terecht kan. Daarnaast heeft DON Opleidingen doorlopend ook reguliere cursussen. Hierdoor hebben wij altijd erg korte wachttijden en kun jij snel aan jouw Nascholing Code 95 voldoen.

Al onze cursussen zijn van hoge kwaliteit, omdat wij uitsluitend werken met ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in het geven van de desbetreffende opleiding. Hierdoor heeft DON Opleidingen een hoog slagingspercentage onder de deelnemende cursisten en daar zijn wij best trots op!.

Naast de verschillende Code 95 cursussen die je bij ons kunt volgen, bieden wij aanvullend ook de mogelijkheid tot zaterdagopleidingen en incompany trainingen.

Standaard Code 95 pakketten

Bij DON Opleidingen hebben verschillende Code 95 pakketten samengesteld. Benieuwd welk pakket bij jou past? Bekijk dan hier het actuele aanbod. Heb je vragen over één van de pakketten? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met je persoonlijke opleidingsadviseur.

Maak nu gebruik van de Code 95 weken!

Wil jij snel én voordeling je (nascholing) Code 95 halen? Maak dan nu gebruik van de Code 95 weken en behaal in één week de benodigde lesuren! Bekijk het aanbod met de standaard pakketten of laat je informeren over de mogelijkheden voor een Code 95 pakket op maat, E-learning of voor incompany trainingen.

Meer weten?

Wil jij een cursus inplannen, geadviseerd worden of heb je nog vragen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.