Haal snel en vakbekwaam je Code 95!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Code 95 weken

Binnenkort aan je Code 95 voldoen? Bij DON Opleidingen kunt u kiezen uit diverse voordelige pakketten voor de nascholing en binnen een week uw Code 95 voldoen.

Binnen 1 week je Code 95
In-company mogelijkheden
Pakketten op maat

Telefonisch contact over de Code 95 weken

Code 95 bestaat uit 5 dagen scholing (35 uur). 1 dag praktijk (7 uur) en 4 dagen theorie (28 uur). U kunt zelf een pakket samenstellen. Met de volgende Code 95 pakketten haalt u in 1 keer uw Code 95.

Code 95 weken

De Code 95 weken zijn weer begonnen. DON Opleidingen heeft diverse Code 95 pakketten samengesteld. Hierdoor behaalt u snel en voordelig de nascholing. Een advies op maat is ook mogelijk en stelt u samen met onze adviseur zodat u de Code 95 met de meest relevante opleidingen verlengt.

Haal snel en vakbekwaam je Code 95

Op korte termijn aan uw nascholing voor de Code 95 voldoen, wordt met een grote verscheidenheid aan cursussen bij DON Opleidingen een stuk makkelijker!

Samen met onze adviseur stelt u een passend cursuspakket samen, zodat u de cursussen volgt die bij uw dagelijkse werkzaamheden passen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar het bijhouden van de nascholingsuren. Deze uren zullen wij voor u en/of uw medewerkers bijhouden, waardoor de beroepschauffeur op tijd aan de nascholingsplicht voor Code 95 voldoet.

Wij bieden cursussen aan op gebied van de vrachtauto, de bus, ADR, intern transport en veiligheid, waardoor de beroepschauffeur de meest relevante cursussen kan gaan volgen.

Code 95 weken

Haal in één week je Code 95

  • Zeer divers aanbod
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Korte wachttijden
  • Subsidiemogelijkheden
  • Bijhouden nascholingsuren
  • In company mogelijkheden
Haal snel en vakbekwaam je Code 95!

Binnen één week uw Code 95 voldoen voor maar € 799,-

DON Opleidingen biedt voordelen

Iedere week bieden wij meerdere cursussen aan die meetellen voor Code 95. Op deze manier hebben wij zeer korte wachttijden voor onze cursussen en kunt u bij ons op korte termijn aan uw nascholing voor de Code 95 voldoen.

De cursussen zijn van goede kwaliteit. Er wordt alleen gewerkt met ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in het geven van de betreffende nascholingscursussen. Doordat de cursussen van hoog niveau zijn is ons slagingspercentage ook hoog. Tijdens de cursusdagen is er ook gelegenheid voor een lunch. Deze lunch wordt geheel door DON Opleidingen verzorgd.

Tevens zijn zaterdagopleidingen / in-company opleidingen in overleg mogelijk bij DON Opleidingen.

Subsidiemogelijkheden

Ook zijn er voor de meeste cursussen subsidieregelingen beschikbaar, dit is echter wel branche afhankelijk. Neem hiervoor contact op met DON Opleidingen, telefoonnummer 070 33 64 800 (Den Haag) en 0174 62 30 30 (Westland).

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!