Van éénmansrijschool naar opleidingsinstituut

Een breed scala aan opleidingen, no-nonsense mentaliteit en een persoonlijke aanpak: maak kennis met DON Opleidingen. Wat in 1969 startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een landelijk opererend opleidingsinstituut met meer dan honderd (beroeps)opleidingen en een vestiging in Amsterdam, Naaldwijk en Wognum. Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal.

Van scooter tot vrachtwagen

Dagelijks ontvangen wij op onze moderne opleidingslocaties talloze cursisten. Die leiden wij zowel klassikaal, praktisch als virtueel op tot bijvoorbeeld heftruckchauffeur, logistiek medewerker of gekwalificeerd EHBO’er. Uiteraard zijn wij binnen het huidige lesaanbod onze afkomst niet vergeten. Nog steeds kun je bij DON Opleidingen terecht voor alle (beroeps)rijopleidingen: van scooter tot aan vrachtwagen met aanhangwagen. Wij onderscheiden ons daarbij graag met:
• Flexibele planningen: ook ’s avonds en in het weekend;
• Alternatieve lesvormen: naast klassikale opleidingen, ook e-learning, incompany en virtuele klas;
• Maatwerkopleidingen: een EHBO-cursus speciaal voor beroepschauffeurs? Bij ons kan het!

Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie.

Tot ziens bij DON Opleidingen!