Over DON Opleidingen

Met als aandrijfeenheid een sterk team van rijinstructeurs, docenten en adviseurs is DON Opleidingen uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut. In 1969 begonnen als eenmansrijschool, doorgegroeid als verkeersschool en sinds 2004 een opleidingsinstituut met een scala aan opleidingen. Ons doel is om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van opleidingen met één aanspreekpunt en een advies dat bij u of uw bedrijf past. U kunt bij ons terecht voor alle opleidingen over de weg of het water, zowel theorie als praktijk, regulier of versneld. De opleidingen hebben wij onderverdeeld in de categorieën: alle (beroeps)rijbewijzen, Arbo & veiligheid, chauffeurstrainingen, logistiek, nascholing van beroepschauffeurs (code 95) en communicatie. Stap gerust eens bij ons binnen.

Van bromfiets tot en met vrachtauto met aanhangwagen

Door onze jarenlange ervaring als rijschool en onze goed opgeleide instructeurs en docenten kunnen wij opleidingen aanbieden van hoge kwaliteit en in diverse leertempo’s. Alle opleidingen kunnen gevolgd worden op of in één van de voertuigen van ons moderne wagenpark of in één van onze luxe theorielokalen en instructieruimten.

Er bestaan verschillende leermethoden, de één leert zelfstandig de ander liever klassikaal. Onze adviseur legt de verschillende leermethoden graag uit, hierbij staat u centraal. Hierdoor krijgt u de opleiding waar u zich het prettigst of het meest op uw gemak voelt. Vervolgens zoeken wij een bijpassende instructeur en kunt u starten met uw rijopleiding. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen. De koffie of thee staat klaar.

Van BHV tot en met autolaadkraan

  • Scooter opleiding
  • BHV preaktijkcentrum

Hoewel wij bekend zijn geworden door onze rijopleidingen, is de tak beroepsopleidingen minstens zo groot. Voor alle branches kunnen wij opleidingen en trainingen verzorgen. Van een heftruck opleiding op locatie tot een training klantgericht handelen, voor iedere opleiding hebben we specialisten die op dat specifieke vakgebied alle kennis in huis hebben en up-to-date zijn als het gaat om de laatste wet-en regelgeving.

De cursussen die u bij ons kunt volgen zijn geschikt voor één persoon en kleine groepen tot grote groepen en in-company. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf en wilt u meerdere medewerkers opleiden? Dan maken wij een voorstel voor u. U kunt uit de bestaande opleiding kiezen of wij kunnen een opleiding op maat aanbieden, toegespitst op uw behoeften. Wellicht is een cursus op locatie handiger? Bespreek uw specifieke wensen met één van onze adviseurs om uw doel te bereiken.

Bent u particulier of meldt u zich aan via een bedrijf? Dan bent u van harte welkom.