Landelijk opleiden

Uw personeel landelijk laten opleiden? Dat is wat wij u kunnen bieden! Wij zijn namelijk onderdeel van Transportopleider. Transportopleider is een vereniging van ervaren opleiders die door een unieke samenwerking een landelijke dekking garanderen. Via het internetportaal Transportopleider.nl kopen bedrijven door heel Nederland opleidingen in. Bovendien maakt Transportopleider het aanbod van opleidingen voor de transport en logistieke branche in Nederland inzichtelijk en toegankelijk voor de markt.

Samenwerking van opleiders

Door samenwerkingsverbanden bundelt Transportopleider kennis en kunde van grote regionale spelers. Door zich te verenigen kunnen leden grote landelijke accounts bedienen.
Bij Transportopleider zitten klanten met een grote partij aan tafel die grote opdrachten aan kan. Daarnaast wordt bij Transportopleider met één aanspreekpunt gewerkt; deze persoonlijke aanpak garandeert dat het overzicht voor de klant behouden blijft.

Transportopleider is op termijn dé landelijke opleider en de partij die het behoud van de logistiek waarborgt. De vereniging wil leerlingen van het begin tot het eind van hun carriere volgen, begeleiden en opleiden: leven lang leren staat centraal.

Wij streven naar een vloeiende onderlinge samenwerking tussen de leden van de vereniging waar klanten en kennis gedeeld worden. Om onze droom te verwezenlijken wordt gezamenlijk gebouwd aan en gebruik gemaakt van innovatieve technieken en systemen.