De start van Het Chauffeurs College is een feit

De deelnemers kwamen met hun leerbedrijf bijeen om de instructie les voor de virtual class bij te wonen en om de leermodules voor de opleiding Chauffeur Goederenvervoer (mbo 2) door te nemen.

Uniek concept

Vraag en aanbod komen samen bij Het Chauffeurs College. De vraag van bedrijven naar gekwalificeerde medewerkers en het aanbod van deelnemers die staan te popelen om aan direct binnen het leerbedrijf aan de slag te gaan.

Via Het Chauffeurs College kunnen bedrijven uit de sector transport en logistiek hun medewerkers met een financieel voordeel opleiden. De opleidingen worden gegeven in de vorm van werk-leertrajecten op minimaal mbo 2 niveau. Dit unieke concept biedt kansen voor zowel het leerbedrijf als de deelnemer.

Werken en leren

Het principe van werken en leren houdt in dat de deelnemer maximaal vijf dagen per week binnen het leerbedrijf inzetbaar is. Op deze manier zal de deelnemer de theorie direct in de praktijk kunnen toepassen en zal het leerbedrijf uiteindelijk een medewerker in dienst kunnen nemen die alle facetten van het bedrijf kent. Door middel van de virtual class worden de theorielessen gegeven.

Virtual class

Studeren via de virtual class houdt in dat de deelnemer vanaf iedere gewenste locatie zijn theorielessen zal kunnen volgen. Hierdoor is er geen reistijd, kan op een ontspannen manier de les gevolgd worden en kan de deelnemer vijf dagen in de week blijven werken!

Kijk op www.hetchauffeurscollege.nl voor meer informatie over Het Chauffeurs College. Het Chauffeurs College is onderdeel van DON Opleidingen.