DON Opleidingen leidt op voor Stichting FSO

Deze week zijn we van start gegaan met cursisten van de Stichting FSO voor een theoriecursus voor de bus.

In de looptijd van 1 november 2015 tot en met 31 juli 2017 wil stichting FSO 200 deelnemers opleiden voor het rijbewijs D inclusief het behalen van hun diploma voor tour nationaal en tour internationaal. De opleiding dient kwaliteit te garanderen en flexibel ingevuld te worden.

Wij zijn dan ook blij dat dit bij ons gebeurd. Naast de cursussen die wij aanbieden voor Stichting FSO, ontzorgt DON Opleidingen ook nog eens. Doordat wij over een geautomatiseerd opleidingssysteem beschikken, zullen zowel Stichting FSO alsmede het leerbedrijf en de deelnemer alles kunnen volgen. In de bedrijvenportals worden de bevoegdheden en de status van code 95 volledig bijgehouden en zichtbaar gemaakt. Alle partners van Transportopleider.nl werken in dezelfde backoffice waardoor Stichting FSO een volledig online beeld heeft van alle opleidingen door heel Nederland.

Wij hopen hiermee vakbekwame buschauffeurs op te leiden voor het personenvervoer en uiteraard gaan wij uit van een vruchtbare samenwerking met Stichting FSO.