Diverse Bedrijven enthousiast over het Partnermodel van DON Opleidingen

De sector transport en logistiek blijft groeien, ook in 2017. De grootste uitdaging is het toenemend tekort aan goed personeel. De groei wordt hierdoor geremd, beweren diverse deskundigen. Uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk speelt in op de toenemende vraag naar logistiek personeel en vrachtautochauffeurs door een samenwerking met DON Opleidingen.

Uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk ziet een sterke stijging in het aantal vacatures in de sector transport en logistiek. Samen met DON Opleidingen bundelen ze de krachten om in te spelen op de groei in de markt en de vraag naar nieuw personeel.

Samenwerking Van Koppen & Van Eijk

Met het partnermodel van DON Opleidingen, geheel gericht op instroom van logistiek- en chauffeurstalent, worden transportbedrijven en uitzendbureaus geholpen bij het werven van nieuw personeel. DON Opleidingen draagt zorg voor het opleiden van kandidaten afkomstig van het voortgezet onderwijs, omscholers met affiniteit voor het vak en kandidaten afkomstig vanuit een uitkerende instantie. Zodra de kandidaten in het bezit zijn van de juiste papieren, zorgt Van Koppen & van Eijk voor de passende arbeidsbemiddeling.

Personeel nodig?

Kandidaten hebben daarmee meer kans op een baan in de sector transport en logistiek. Zowel verschillende organisaties uit de sector transport en logistiek, als uitkerende instanties, zijn enthousiast en hebben zich al aangesloten. Meer weten over het partnermodel? Klik dan hier.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur of logistiek medewerker? Upload je CV dan hier en wij zorgen ervoor dat je onder de aandacht komt bij potentiƫle werkgevers.