Uitbreiding wagenpark

DON Opleidingen hecht veel waarde aan kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen en daar waar kan nog meer te verbeteren hebben wij, na ons kantoor, ook het wagenpark vernieuwd en uitgebreid. Nadat we ons wagenpark hebben uitgebreid met twee Mercedessen Actros 1845LS gigaspace met 450PK, een DAF XF 440 FA en ons recentelijk aangeschafte DAF XF 106 Euro 6 hebben wij nu ook een nieuwe Kögel oplegger mogen verwelkomen geheel in de huisstijl van DON Opleidingen.

In totaal komt het wagenpark voor dberoepsrijbewijzen nu op een tractor, een Dodge (BE), acht vrachtwagens, twee aanhangwagens, een bus en twee trekkers met oplegger. Met als aandrijfeenheid een sterk team van ervaren rijinstructeurs, docenten en adviseurs biedt DON Opleidingen een totaaloplossing aan op het geioed van chauffeurstrainingen, (beroeps)rijbewijzen, arbo & veiligheid, logistiek en nascholing van beroepschauffeurs (code 95)

Alle nieuwe voertuigen worden gelijk vol ingezet voor praktijk lessen en CBR praktijkexamens. Dat we maar veel nieuwe chauffeurs op de nieuwe voertuigen mogen verwelkomen die zullen slagen aan de hand van het moderne wagenpark.

Wil jij op een van deze nieuwe voertuigen je C(E) rijbewijs halen? Klik dan hier voor meer informatie of bel naar 0174-62 30 30.