Bijzondere BHV cursus voor Prins Group

Een bijzondere BHV cursus voor de Poolse medewerkers van Prins Group

Vandaag mogen wij enkele medewerkers van Prins Group verwelkomen voor een bijzondere BHV cursus. In twee dagen volgen zij namelijk: een BHV cursus in het Pools. Tijdens drukke periodes werkt het bedrijf nauw samen met een vast uitzendbureau. Voor Prins Group is het vanzelfsprekend dat Poolse medewerkers ook een gedegen BHV opleiding volgen.

Prins Group, gevestigd in Kwintsheul, beschikt over meer dan 75 jaar ervaring in het realiseren van complete tuinbouwprojecten onder verschillende klimatologische omstandigheden. Als kassenbouwer hebben zij in meer dan 40 landen wereldwijd projecten kunnen uitvoeren. Met het oog op kwaliteit en duurzaamheid biedt Prins Group ‘The Total Growing Solution’.

Investeren in kwalitatieve opleidingen
“Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom investeren wij graag in de kennis en kunde van onze medewerkers. Alle belangrijke trainingen en opleidingen laten wij verzorgen door DON Opleidingen. Hierbij hebben wij voor alle opleidingen één aanspreekpunt en wij zijn zeer tevreden over de samenwerking”- aldus Luzia, personeelszaken Prins Group.

BHV cursus
De tweedaagse BHV cursus bestaat uit twee onderdelen: ’levensreddend handelen’ en ‘brand en ontruiming’. De opleiding tot bedrijfshulpverlener (BHV) is bedoeld voor personen die aangesteld worden tot bedrijfshulpverlener.