Week van het Werk

Na het succes van vorige jaar komt de Week van het Werk weer terug! Dit jaar wordt de Week van het Werk, in samenwerking met de WOS, gehouden van maandag 25 september t/m zondag 1 oktober. Net zoals vorig jaar staat werk, in de breedste zin van het woord, centraal in de regio.

Samenwerking tussen partijen
Een groot aantal van de partners die vorig jaar meededen, doen dit jaar weer mee. Dat zijn Patijnenburg, GJ Personeelsdiensten en wij als DON Opleidingen. Daarnaast haakt ook Rexnord FlatTop Europe aan als partner en partners kunnen zich ook nog aanmelden.

Doel
Het doel van de Week van het Werk is om iedereen er bewust van te maken dat werk belangrijk is, maar ook wat actuele thema’s zijn rondom werk voor zowel werkgevers, werknemers als werkzoekenden.

Deelname
Op vrijdag 29 september zullen wij wederom een Talentendag organiseren, waar wij het tekort aan chauffeurs- en logistiek medewerkers in de branche aan zullen gaan. Mensen brengen wij direct in contact met verschillende werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe chauffeurs- en/of logistiek talent!

Hou de website en social media (Facebook en LinkedIn) goed in de gaten, want misschien ben jij wel het nieuwe talent dat deze werkgevers zoeken!