Vrachtwagenproject

“Elke dag ga ik lachend naar mijn werk als vrachtwagenchauffeur”

Twee jaar geleden haalde Marco Nijhuis zijn vrachtautorijbewijs bij DON Opleidingen. Hij heeft jaren in de logistieke sector gewerkt, maar voor hem werd het tijd voor iets anders. Het opleidingstraject verliep prima en kort na het behalen van zijn C-rijbewijs kon hij aan de slag bij een verhuisbedrijf. Na voldoende ervaring te hebben opgedaan, ging hij aan de slag voor een transportbedrijf. Sinds een half jaar werkt hij voor GJ Personeelsdiensten en daar is hij uiterst tevreden over.

De transportsector is op zoek naar chauffeurs. Maar wat maakt een baan in de transportsector eigenlijk zo aantrekkelijk? De 51-jarige Marco Nijhuis, uit Den Haag, vertelt waarom hij twee jaar geleden chauffeur is geworden en waarom hij zeker geen spijt heeft van zijn carrièreswitch.

Meer vrijheid en financiële voordelen
“Ik wilde graag hogerop komen en genieten van meer vrijheid in mijn werk. Daarom heb ik de keuze gemaakt om vrachtwagenchauffeur te worden. Bij het verhuisbedrijf heb ik wat ervaring kunnen opdoen. Een half jaar geleden ben ik met het echte werk begonnen via GJ Personeelsdiensten. Financieel ben ik erop vooruit gegaan en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk”, vertelt Marco Nijhuis lachend.

“Elke dag ga ik lachend naar mijn werk”
GJ Personeelsdiensten staat voor hem klaar met raad en daad en hij wordt geholpen bij alle vraagstukken rondom het werk. Marco is niet meer elke dag om 16:00 uur thuis, maar hij krijgt er naar eigen zeggen ook heel veel voor terug. “Elke dag ga ik lachend naar mijn werk. Het thuisfront steunt me enorm en ze zijn erg trots op mij. Je moet als chauffeur wel stressbestendig zijn en flexibel blijven. Ik doe dit werk met heel veel plezier en ik zou echt niet anders meer willen”- aldus Marco Nijhuis.

Op zoek naar nieuwe chauffeurs tijdens het ‘Vrachtwagenproject’
Steeds meer werkgevers in de sector transport en logistiek zijn op zoek naar nieuw talent. DON Opleidingen en GJ Personeelsdiensten slaan de handen in één als het gaat om het opleiden en detacheren van vrachtwagenchauffeurs. In de maand september 2017 staat het ‘Vrachtwagenproject’ hoog op de agenda. Het project is in het leven geroepen om in regio Westland minimaal 15 nieuwe chauffeurs op te leiden en aan een baan te helpen. GJ Personeelsdiensten financieert de opleiding, waardoor iedereen met een chauffeurshart, de kans krijgt om zijn droom waarheid te laten worden.

Het opleidingstraject wordt verzorgd door DON Opleidingen uit Naaldwijk, het opleidingscentrum voor alle rijbewijzen en beroepsopleidingen. GJ Personeelsdiensten financieert de opleiding en zorgt voor de perfecte match tussen de chauffeur en de werkgever. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij meer weten over het Opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur?

Stuur een email naar transport@gjpd.nl, kijk op “www.gjpersoneelsdiensten.nl”’:https://www.gjpersoneelsdiensten.nl/ of bel 0174-281981. Hou in ieder geval 6 september a.s. vrij voor de informatiemiddag bij DON Opleidingen.