Talentontwikkeling; het antwoord op het chauffeurstekort

Het tekort aan chauffeurs kan momenteel niet meer genegeerd worden. De Nederlandse economie is weer groeiende en ook de transportsector profiteert daarvan en groeit mee. De behoefte aan vakbekwame chauffeurs stijgt, maar juist nu stromen er veel chauffeurs uit. Hoe kan dit tekort opgevangen worden?

Door ons te richten op om- en bijscholing kunnen we het gat dichten en gezamenlijk het tekort tegen gaan. Zo heeft Start People het “Start People College” in het leven geroepen en bieden zij in samenwerking met o.a. DON Opleidingen een speciaal opleidingstraject aan voor iedereen die zich wil laten omscholen tot chauffeur. Hieronder vallen o.a. persoonlijke begeleiding, een kostenregeling en baangarantie.

Op vrijdag 24 november vindt er dan ook in samenwerking met Start People een Banenmarkt plaats bij DON Opleidingen in Naaldwijk om deze talentenontwikkeling een boost te geven.

Ben jij het talent dat zich wil laten om- of bijscholen tot chauffeur? Klik hier voor meer informatie over de vacature bij Start People Transport over het vak vrachtwagenchauffeur.

DON Opleidingen
Galgepad 11
2671 MV Naaldwijk