Accountmanager binnendienst

DON Opleidingen is het adres voor alle verkeersopleidingen over de weg of over het water, zowel theorie als praktijk, regulier of versneld. Daarnaast verzorgen wij diverse veiligheids- en ARBO gerelateerde opleidingen, zoals VCA, BHV, EHBO en AED. DON Opleidingen is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een begrip in het Westland en omstreken met 35 instructeurs en docenten en een sterk team op ons kantoor in Naaldwijk.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime:

Accountmanager binnendienst

De functie
Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor één of meerdere rijbewijscategorieën, (theorie)cursussen en/of projecten. Zowel telefonisch, per e-mail als aan de balie sta je onze particuliere en zakelijke klanten te woord. Je verstrekt informatie, maakt offertes en bent verantwoordelijk voor de follow-up. Je belangrijkste taak is het verkopen van onze beroepsrijbewijzen of beroepsopleidingen, maar je verzorgt ook de administratieve afhandeling en stelt zelfstandig offertes op. De verhouding tussen commercieel en administratief is 70/30.

Wij vragen
Je beschikt minimaal over een MBO-niveau 4 diploma of hebt HBO werk- en denkniveau. Je weet van aanpakken, bent enthousiast en leergierig. Je spreekt de taal van de klant, kunt goed luisteren en de vraag van de klant vertalen in een passende aanbieding. Om ervoor te zorgen dat de gemaakte afspraken goed verwerkt worden, offertes foutloos de deur uit gaan en de registratie goed verloopt is het belangrijk dat je administratief en organisatorisch een talent bent. Je werkt zelfstandig in een team en bent oplossingsgericht.

Onze vestiging is op dinsdagavond en zaterdagochtend geopend. Je bent op een van deze momenten (roulerend met je collega’s) beschikbaar.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie. Geen dag is hetzelfde en het is vooral nooit saai! Er is voldoende ruimte om jouw verkoopkwaliteiten verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een jong team met een informele werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Interesse?
Stuur dan je cv met motivatie naar personeelszaken@donopleidingen.nl t.a.v. Myra Prins. Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met Myra Prins op tel. 0174-623030.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.