DON Opleidingen kijkt succesvol terug op een mooi jaar

Mede dankzij haar klanten heeft DON Opleidingen mooie ontwikkelingen gemaakt in het afgelopen jaar. Zo heeft de organisatie drie nieuwe personenauto’s in ontvangst genomen en zijn er talloze nieuwe opleidingen toegevoegd aan het aanbod van DON Opleidingen. Tevens heeft DON Opleidingen evenementen georganiseerd waarin een groot aantal bezoekers aanwezig was.

Voor het nieuwe jaar staan er ook leuke ontwikkelingen op de kalender. Drie nieuwe personenauto’s en vier nieuwe vrachtauto’s gaan zich aansluiten bij het wagenpark van DON Opleidingen. Bovendien gaan er weer nieuwe evenementen plaatsvinden en blijft de organisatie zoeken naar mooie projecten om klanten goede kansen te bieden, maar er staat nog veel meer op de kalender! Op de hoogte willen blijven van DON-ontwikkelingen? Houd de Facebookpagina, LinkedInpagina of website goed in de gaten!

DON Opleidingen bedankt haar klanten voor de ontwikkelingen van afgelopen jaar. Zonder de steun was het verloop van 2017 niet zo mooi geweest. DON Opleidingen kijkt ernaar uit om haar klanten aankomend jaar weer net zo goed van dienst te zijn.