DON-kandidaat haalt motorrijbewijs juist tijdens winterperiode

Op 22 december heeft John Bellekom bij DON Opleidingen zijn motorrijbewijs gehaald. John is zijn opleiding gestart in oktober en koos er bewust voor om juist in deze periode het rijbewijs te behalen. Buiten het feit dat hij heeft leren rijden met ander weer dan ‘hartje zomer’, heeft hij ook geprofiteerd van de korte wachttijden voor lessen en examens. De komende zomer kan John hierdoor onbezorgd kilometers maken op zijn eigen motor.

DON Opleidingen adviseert haar motorrijbewijskandidaten juist om tijdens de winter rijlessen te nemen. “Kandidaten denken dat het in de winter geen weer is om motor te rijden. Het weer valt vaak mee en het is juist leuk om in de zomer gebruik te maken van je rijbewijs. Daarbij denken de meeste kandidaten pas aan het motorrijbewijs zodra de voorjaarszon gaat schijnen. Op dat moment zijn zij in Nederland helaas niet de enige, zodat de wachttijden bij het CBR dan omhoog schieten. Nu zijn deze wachttijden gelukkig nog een stuk korter.”, aldus Marco van Veen, Manager DON Opleidingen.

Aankomende zomer op je eigen motor willen rijden? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor de motorrijlessen of neem contact op met 0174 – 623 030. Voor meer informatie over het motorrijbewijs, klik.