Leerlingen DON Opleidingen ervaren geen lange wachttijden rijexamen

Leerlingen die bij DON Opleidingen bezig zijn met hun autorijlessen, hebben bijna geen last van de lange wachttijden voor het praktijkexamen die bij het CBR voorkomen. DON Opleidingen koopt van te voren praktijkexamens in waardoor kandidaten met zeven weken op mogen voor het rijexamen. “We vinden het belangrijk om aan de hand van het niveau van een leerling te bepalen wanneer hij of zij opgaat,” aldus Shamanta Kanavan, opleidingsadviseur bij DON Opleidingen, “om die reden zijn we erg tevreden over onze wachttijden bij het CBR.”

Uit een RTL-onderzoek blijkt dat het CBR zich niet aan de afspraak met de minister heeft kunnen houden. De twee partijen hadden afgesproken dat de wachttijd voor het eerste praktijkexamen niet langer mag zijn dan zeven weken. In Leiden, Utrecht en Rijswijk waren de problemen het grootst. Ondanks dat Rijswijk daar ook tussen valt, heeft DON Opleidingen daar geen last van.

DON Opleidingen staat erom bekend service te bieden aan al haar klanten. Naast de snelle rijexamens, biedt de organisatie bijvoorbeeld ook een app aan waarin de leerling de gehele status van het rijproces kan zien. DON Opleidingen is niet alleen bezig met het generen van service voor de particulieren, maar doet dit ook voor de beroepsopleidingen. Zo biedt het bedrijven een totaalpakket aan waarin het zo flexibel mogelijk cursussen kan volgen.

Neemt u bij vragen gerust contact op met een van onze opleidingsadviseurs: 0174-623030.

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/buurtfacts/verkeer/wachttijden-rijexamen-ook-in-2017-veel-te-lang