Overdracht voucher aan IKV ’t Scheur/Koggehaven geslaagd!

Op woensdag 24 januari heeft Theo de Vries van DON Opleidingen de eerste voucher overhandigd aan Caspar van Leeuwen van het Industriële Kring Vlaardingen (IKV) ‘t Scheur/Koggehaven. Leden van Ondernemend Vlaardingen kunnen de vouchers inzetten voor cursussen die ze willen volgen bij DON Opleidingen. Tijdens de overdracht kreeg Caspar van Leeuwen een DON-tas gevuld met een voucher, folder, inschrijfformulier, kladblok en pen. DON Opleidingen is erg tevreden met de samenwerking tussen IKV ’t Scheur/Koggehaven en streeft ernaar nog meer samenwerkingen met ondernemingsverenigingen te krijgen.

DON Opleidingen werkt graag samen met partners om veiligheid te blijven genereren. Om die reden verstrekt het IKV ’t Scheur/Koggehaven vouchers om de veiligheid te stimuleren in eigen omgeving. De voucher kan ook voor andere opleidingen worden gebruikt. Leden van IKV ’t Scheur/Koggehaven mogen bijvoorbeeld zelf bepalen bij welke opleiding het de voucher indient.

IKV ’t Scheur/Koggehaven is een stichting waar diverse bedrijven onder vallen. Het doel van de stichting is om bedrijven in Vlaardingen op een unieke manier samen te laten werken, waardoor de verstandhouding tussen leden onderling worden bevorderd. De stichting neemt samen met haar leden initiatieven richting de overheid, semi-overheid, organisaties en bedrijven.