Medisch Paspoort met 20% korting beschikbaar via DON Opleidingen

Cursisten en docenten van DON Opleidingen ontvangen bij aankoop van de Med1Pas 20% korting door een kortingscode toe te voegen. De Med1Pas is het medische paspoort voor op reis en onderweg. In dit paspoort staat in zes verschillende talen het medische dossier van desbetreffende persoon. Het medisch paspoort heeft een handzaam formaat en past daardoor makkelijk in uw tas of portemonnee en is tevens wereldwijd te gebruiken en voorzien van het ICE logo.

Het paspoort bevat informatie over aandoeningen, allergieën, medicatie, belangrijke heelkundige ingrepen en operaties. Ook is er ruimte voor meer algemene gegevens, zoals persoonlijke gegevens, contactgegevens in geval van nood, van uw huisarts of specialist en de zorgverzekering aanwezig. Al deze medische gegevens worden automatisch in 6 talen vertaald en zijn terug te lezen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees.

Voor altijd veilig de deur uit gaan en hier ook korting op ontvangen? Bestel nu de Med1Pas met maar liefst 20% korting en ga altijd veilig op pad!