Nieuwe automaat bus voor DON Opleidingen

Op 8 maart heeft DON Opleidingen haar wagenpark uitgebreid door de nieuwe bus te verwelkomen. Hiermee heeft het opleidingsinstituut haar wagenpark uitgebreid tot 62 eenheden. De organisatie hecht veel waarden aan kwaliteit en veiligheid. Om die reden blijft het innoveren in nieuwe voertuigen.

De nieuwe aanwinst van ‘DON Opleidingen zorgt onder andere voor een milieuvriendelijk wagenpark. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel,” aldus Marco Don, Directeur van DON Opleidingen, “om die reden hebben we gekozen voor een milieuvriendelijk voertuig dat niet alleen voor ons en onze klanten een goed gevoel geeft tijdens het rijden, maar ook het milieu een stukje steun biedt.” De bus is volledig automatisch en zet de organisatie in om nieuwe en bestaande chauffeurs op te leiden.

Het totale wagenpark van DON Opleidingen bestaat onder andere uit vijftien personenauto’s, twaalf motoren, elf scooters, elf vrachtauto’s (waaronder 4 hagelnieuwe Mercedes Benz bakwagens), een brommobiel, een auto met aanhangwagen, een tractor combinatie, twee trekkers met oplegger, een LZV combinatie met bakwagen, dolly en trailer, twee heftrucks, een reachtruck, twee pallettrucks en de vernieuwde bus. Met gespecialiseerd rijinstructeurs, docenten en adviseurs biedt DON Opleidingen een totaalpakket aan op het gebied van chauffeurstrainingen, (beroeps)rijbewijzen, Arbo & veiligheid, logistiek en nascholing van beroepschauffeurs (code 95).

DON Opleidingen zet haar voertuigen in voor kwalitatief hoogwaardige praktijklessen en CCV praktijkexamens bij het CBR. Bovendien zorgen de nieuwe voertuigen voor veiligheid in het verkeer en in werksituaties. De organisatie verwelkomt haar kandidaten met trots om met het nieuwe voertuig te komen rijden.