DON Opleidingen breidt wagenpark uit met nieuwe vrachtauto’s

DON Opleidingen breidt haar wagenpark uit met vier nieuwe Mercedes-Benz Actros vrachtauto’s. Vorige week verwelkomde de organisatie al haar nieuwe bus. Vandaag op 6 april mocht het de vier nieuwe vrachtauto’s in ontvangst nemen, allen voorzien van de nieuwste technologieën. Veiligheid en kwaliteit staat bij DON Opleidingen dan ook hoog in het vaandel.

De vier nieuwe Mercedes-Benz Actros vrachtauto’s komen van Mercedes-Benz Maasdijk “De nieuwe voertuigen zijn milieuvriendelijk en dat maakt ze erg toegankelijk voor het verkeer,” aldus Thom Dijkxhoorn, Manager Beroepsrijbewijzen bij DON Opleidingen, “we zijn er trots op om een maatschappelijke bijdrage te leveren.” De Mercedes-Benz vrachtauto’s staan bekend om hun brandstofbesparende, technische innovaties en perfect op elkaar afgestemde services. “Het is fijn om in een voertuig les te geven dat veilig, gemakkelijk en superieur rijdt,” aldus Cees van den Elzen, instructeur DON Opleidingen.

De voertuigen maken het gehele wagenpark compleet tot 62 eenheden. Het totale wagenpark bestaat dan ook onder andere uit vijftien personenauto’s, twaalf motoren, elf scooters, een tractor met aanhangwagen, een LZV-combinatie, twee heftrucks, een reachtruck, twee pallettrucks, een bus, een auto met aanhanger, twee trekker opleggers, twee aanhangwagens en elfvrachtauto’s, waaronder de vier nieuwe Mercedes-Benz bakwagens. Alle voertuigen worden continu gekeurd op veiligheid en kwaliteit. DON Opleidingen biedt met gespecialiseerde rijinstructeurs, docenten en adviseurs een totaalpakket aan op het gebied van (beroeps)rijbewijzen, Arbo & Veiligheid, chauffeurstrainingen, logistiek, nascholing van beroepschauffeurs en communicatie.

De voertuigen die zich in het wagenpark bevinden worden ingezet voor kwalitatief hoogwaardige scholing. Tijdens opleiding en examens staat veiligheid in het verkeer en / of de werksituaties daarbij hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit, veiligheid en continuïteit te borgen, worden de voertuigen sinds jaar en dag onderhouden door geselecteerde dealers. Met trots mag DON Opleidingen terugkijken op een succesvol jaar met haar nieuwe voertuigen. Eerder werden al een nieuwe bus en vijf Kia Rio’s in gebruik genomen waarmee kandidaten hun rijbewijs kunnen halen. De organisatie wenst haar leerlingen veel succes en plezier tijdens het gebruik van de nieuwe vrachtauto’s.