Zeer geslaagde “kraamborrel” bij DON Opleidingen!

Ter verwelkoming van de vier nieuwe Mercedes-Benz Actros vrachtauto’s heeft DON Opleidingen op vrijdagavond 6 april een “kraamborrel” georganiseerd. Hier kwamen ruim honderd samenwerkingspartners bijeen om kennis te maken met de nieuwste telgen van de DON-familie. Met deze relaties uit de transport-, uitzendsector en logistieke sector werd daarnaast geproost op het grote succes van afgelopen periode.

Thom Dijkxhoorn (Manager Beroepsrijbewijzen bij DON Opleidingen) opende de “kraamborrel” met een welkomstwoord, waarin hij voornamelijk het welslagen van afgelopen periode benadrukte. Sinds enige tijd hebben meerdere transport en logistieke partijen de handen ineengeslagen om het tekort aan vakmensen tegen te gaan – en met succes!

Ze hebben grote stappen gezet op het gebied van opleiding en veiligheid en gaan onder andere het huidige chauffeurstekort tegen. Ook hier werd op de avond uitvoerig over gesproken en tegelijkertijd is gekeken naar toekomstige ontwikkelingen om dit tekort tegen te gaan.

Momenteel leidt DON Opleidingen chauffeurstalent en logistiek talent op via een opgesteld partnermodel. Het talent krijgt daarbij de garantie op een baan bij één van de deelnemende partijen. Veel van deze opleidingen zijn in overleg met de partijen opgesteld. Vanuit onze missie dragen we bij aan meer veiligheid op straat, werk en thuis.