DON OPLEIDINGEN STEUNT GOEDE DOEL OP TEKNO EVENT

Op 19 mei biedt DON Opleidingen bezoekers van het Tekno Event de mogelijkheid om voor de Femke Foundation achter het stuur van een vrachtauto te kruipen. Tijdens het Tekno Event wil Femke Foundation opnieuw aandacht scheppen voor kinderen met een onbekende ziekte. DON Opleidingen gaat een samenwerking met Femke Foundation aan om haar steun te betogen en stelt hiervoor haar Mercedes-Benz Actros bakwagen en trekker aan met instructeur.

De nieuwe Mercedes-Benz Actros bakwagen en trekker van DON Opleidingen gaan zich vertonen op het Tekno Event om het goede doel te steunen. Hiermee geeft de organisatie bezoekers de kans om met behulp van een instructeur een DON-truck te besturen. Zelfs zonder groot rijbewijs is het daardoor mogelijk een rit te maken op zo’n grote vrachtauto. Bezoekers moeten echter wel hun B-rijbewijs tonen voordat ze de vrachtauto mogen besturen. Voorheen konden bezoekers van het Tekno Event meerijden met unieke trucks, dit jaar mogen aanwezigen dankzij DON Opleidingen ook zelf rijden in grote trucks!

Het doel van dit evenement is om de Femke Foundation te steunen door zoveel mogelijk geld op te halen. Tegen een kleine vergoeding mogen bezoekers een ritje maken op de vrachtauto. Elk bedrag zorgt voor een glimlach op het gezicht van een ziek kind. Femke Foundation is een goed doel dat juist kinderen met onbekende ziektes in het zonnetje wil zetten. Ze halen geld op om wensen van deze kinderen te vervullen. Het Tekno Event is een van de activiteiten waarmee Femke foundation geld wil ophalen.

Op 19 mei organiseert Tekno Event een gratis evenement voor echte truck-liefhebbers. Tekno Event is een organisatie van Tekno. De organisatie ontwerpt en ontwikkelt vrachtwagenminiaturen voor variërende (grote) bedrijven. Tijdens het evenement zijn zo’n honderd varianten te zien van verschillende vrachtautomerken. Bezoekers kunnen naast het volgen van een rijles, ook losse vrachtauto-onderdelen kopen, de nieuwste modellen zien en een expositie voor 90-jarig bestaan van Tekno bezoeken. Het evenement is een organisatie van Tekno en vindt plaats op Coldenhovenlaan 8 in de Lier van 10.00 uur tot 17.00 uur.