DON Opleidingen beloont examenleerlingen met gratis ijs

Tijdens de examenperiode heeft DON Opleidingen gratis ijsjes uitgedeeld aan scholieren die examen hebben gedaan op de Middelbare scholen. Op bijna alle middelbare scholen van Gemeente Westland heeft de ijskar van DON Opleidingen gestaan. Van 15 mei tot en met 29 mei hebben leerlingen van het voortgezet onderwijs hun examenperiode gehad.

De afgelopen weken heeft DON Opleidingen met een ijskar ijsjes uitgedeeld aan examenkandidaten van het voortgezet onderwijs. In totaal gingen er zo’n 800 raketijsjes de (ijskar)deur uit die zorgde voor een ontspanningsmoment bij examenkandidaten. Het doel van deze ‘stunt’ is dan ook om examenkandidaten een steuntje in de rug te bieden. Leerlingen van het voorgezet onderwijs zijn tenslotte ook de doelgroep van DON Opleidingen.

Bijna elke school in Gemeente Westland heeft kennis mogen maken met de ijskar van DON Opleidingen. Zo werden er ijsjes uitgedeeld op twee scholen in ’s-Gravenzande, vier in Naaldwijk en ook een school in het Wateringse Veld werd niet overgeslagen. De reacties van leraren en schoolleiding was overal heel positief. De meesten konden met het warme weer zelf ook wel een ijsje waarderen! Helaas kon niet iedere school deze periode bezocht worden, maar DON Opleidingen sluit niet uit dat er voor de overige scholen nog iets volgt.

Naast een lekker ijsje ontvingen alle leerlingen ook een waardebon waarmee zij korting kunnen krijgen op een praktijkopleiding bij DON Opleidingen.DON Opleidingen hoopt dat alle leerlingen na positieve examenperiode ook in de toekomst bij hen zullen slagen!