Guy Bekkenkamp passende winnaar van WK Bandenwissel

Tijdens de laatste ronde van het WK Bandenwissel wist Guy Bekkenkamp op het Veiligheidscircuit de titel binnen te halen. De finale werd op zaterdag 25 augustus om 15.30 uur gespeeld tijdens de braderie in Naaldwijk. Guy zette de snelste tijd neer met 1.05 minuten en ontving vervolgens de reischeque t.w.v. € 1.000,- van DON Opleidingen en partners.

Onder het motto ‘gewoon doen’ startte Guy Bekkenkamp op donderdag met zijn eerste ronde van het WK Bandenwissel. Al snel bleek hij deze dag de snelste tijd neer te zetten waardoor hij doorging naar de finale die werd gespeeld op zaterdag 25 augustus om 15.30 uur. Uiteindelijk haalde William van Rijn de vierde plek met 1.40 minuten, Kevin Torenstra de derde plek met 1.38 minuten en Charley Geferts tweede plek met 1.20 minuten. Zij gingen naar huis met een mooie trofee en een bos bloemen. Guy nam met trots de reischeque t.w.v. € 1.000,- in ontvangst.

WK Bandenwissel
De hele week deden tientallen Westlanders een poging om snelste bandenwisselaar van Westland te worden. Deelnemers moesten op een zo snel mogelijke manier één band wisselen met een moersleutel. Aan het einde van elke dag kwam er een winnaar uit die door mocht naar de finale. Het WK Bandenwissel was een onderdeel van het Veiligheidscircuit. Op het Veiligheidscircuit vonden diverse activiteiten plaats die allen in het teken stonden van veiligheid. Het evenement is een initiatief van DON Opleidingen en in samenwerking met MotorCentrumWest (MCW), Naaldwijk Scooters, Kia Dealer Aad van der Burg en Autobedrijf Verbeek-Veenman uitgevoerd.