Schoonmaker gezocht (m/v)!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele:

SCHOONMAKER (m/v)
± 6 uur per week en flexibel inzetbaar

Onze 2 schoonmakers zijn op zoek naar versterking! Onze (les-)lokalen worden dagelijks gebruikt en moeten daarom ook regelmatig schoongemaakt worden. Omdat de lokalen tussen 8.00-17.00 uur bezet zijn, zijn we op zoek naar een schoonmaker die deze lokalen minimaal 3x per week, bij voorkeur op maandag, woensdag en vrijdag, voor of na de cursus kan schoonmaken. Bijvoorbeeld om 7.00 uur in de ochtend of om 17.00 uur of later op de avond.

Daarnaast ben jij bij drukte of afwezigheid van je directe collega’s zo flexibel inzetbaar dat je hun werkzaamheden over kunt nemen. Daarom zullen wij jou ook inwerken op het (voor-)bereiden van de lunch en het schoonmaken van de kantine. Op zaterdag ben je minimaal 1x in de 3 weken beschikbaar van 11.00-13.00 uur voor het verzorgen van de lunch en het schoonmaken van de kantine.

Ben je flexibel, houd je van aanpakken en schoonmaken en ben je representatief? Stuur dan je cv met korte motivatie t.a.v. Myra Prins naar personeelszaken@donopleidingen.nl. Meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Martien Don op 06-54362683.

Wij bieden een salaris in overeenstemming met de functie en een prettige, informele werksfeer.

Bezoek voor meer informatie over DON Opleidingen onze website www.donopleidingen.nl.”:https://www.donopleidingen.nl/.