48 medewerkers Van der Slot Transport volgen opleiding Criminaliteitspreventie incl. Medewerker Luchtvracht Veiligheid

Op zaterdag 15 en 22 december volg(d)en medewerkers van Van der Slot Transport de combinatietraining Criminaliteitspreventie incl. Medewerker Luchtvracht Veiligheid. Op de locatie van Van der Slot in Rijnsburg verzorgt DON Opleidingen in samenwerking met Workrate de opleiding. De unieke samenwerking tussen DON Opleidingen en Workrate zorgt voor een complete opleiding.

Bij het transportbedrijf staat het waarborgen van een hoge kwaliteit, service en veiligheid centraal. Om die reden leidt het bedrijf zijn medewerkers altijd op. Daardoor levert het bedrijf 48 medewerkers aan voor de opleiding Criminaliteitspreventie incl. Medewerker Luchtvracht Veiligheid. “We zijn blij dat onze medewerkers worden opgeleid door DON Opleidingen. Onze neuzen staan omtrent ‘kwaliteit leveren’ dezelfde kant op,” aldus Van der Slot Transport.

Criminaliteitspreventie incl. Medewerker Luchtvracht Veiligheid
De cursus Criminaliteitspreventie incl. Medewerker Luchtvracht Veiligheid betreft een unieke combinatietraining waarin criminaliteitspreventie en de verplichte Security Awareness training voor luchtvrachtvervoerders (MLV) is gecombineerd. DON Opleidingen biedt een combinatietraining aan die volledig aansluit binnen de richtlijnen. Tijdens de opleiding komen onderwerpen als ‘Criminaliteit in de sector’, ‘Soorten en oorzaken diefstal’ en ‘Veiligheid en terrorisme’ aan bod. Aan het einde van de cursus krijgen cursisten voor het gedeelte Medewerker Luchtvracht Veiligheid een toets. Bij een voldoende krijgen ze een certificaat met een geldigheidsduur van één jaar.