Accountmanager rijopleidingen

Ga jij ons team versterken? Wij zoeken een fulltime:

Accountmanager rijopleidingen

Locatie: Naaldwijk
Aantal uren: 40 p.w.
Functie: Commercieel
Niveau: hbo

Ben jij:

 • communicatief sterk en een écht mensenmens?
 • iemand die het beste uit zichzelf naar boven wil halen?
 • niet bang om in beweging te blijven en te leren?
 • commercieel-, resultaat- en kansgedreven?
 • iemand die de klant ontzorgt, goed kan luisteren en in oplossingen denkt?

Beschik jij bovendien over een hbo werk- en denkniveau en heb jij minimaal 1 jaar werkervaring in een commerciële functie? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat gaat jouw werk inhouden?
Na een inwerkperiode om onze opleidingen van binnen en van buiten te leren kennen, krijg jij als accountmanager de verantwoordelijkheid over één of meerdere rijbewijscategorieën, (theorie)cursussen en projecten en het bijbehorende relatiebeheer. Zowel telefonisch, per e-mail als aan de balie sta je onze particuliere en zakelijke klanten te woord. Je verstrekt informatie, geeft opleidingsadvies, maakt offertes en bent verantwoordelijk voor de follow-up.

Op de afdeling werk je nauw samen met de collega’s van jouw team; een collega accountmanager, een administratief medewerker en een manager voor de aansturing. Als team maken jullie elkaar sterker. Jullie leren van elkaar, vullen elkaar aan, stimuleren elkaar en dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de behaalde resultaten. Initiatief nemen, kansen zien en kansen creëren wordt hierbij aangemoedigd en daar krijg je ook alle ruimte voor.

In verband met onze avond- en zaterdagopenstelling ben je, om de week, op maandag van 19.00-21.00 uur en om de week op zaterdag van 9.00-13.00 uur beschikbaar. Deze uren worden uiteraard op een ander moment in de week gecompenseerd.

Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Alles behalve saaie werkdagen met veel afwisseling en uitdagingen (geen dag is hetzelfde).
 • Alle vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen.
 • Een leuk (jong) team collega’s om je heen waar altijd ruimte is voor een lach.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels om het harde werken van de afgelopen week mee af te sluiten.
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes bedenkt.
 • En niet onbelangrijk… uitstekende arbeidsvoorwaarden!

DON Opleidingen in het kort
Bij DON Opleidingen zijn wij altijd in beweging. Wij leiden op, ontzorgen, werken samen en gaan mee met de tijd of proberen hier zelfs op vooruit te lopen. Klantvriendelijkheid en service spelen een grote rol in alles wat wij doen. Daar werken we met z’n allen hard voor, maar daar tegenover staat dat er ook altijd ruimte wordt gemaakt voor ontspanning. De organisatie is dynamisch en informeel met directe en korte lijnen.

Solliciteren of meer weten?
Denk jij de ideale persoon te zijn voor deze functie en wil je graag onderdeel uitmaken van het jong en gedreven team van DON Opleidingen? Neem dan contact op met Myra Prins via telefoonnummer 0174 - 62 30 30 of solliciteer direct per e-mail: personeelszaken@donopleidingen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.