DON Opleidingen leidt zo’n 6700 leerlingen en cursisten op in 2018

In 2018 heeft DON Opleidingen dankzij haar klanten mooie ontwikkelingen gemaakt. In totaal zijn zo’n 6700 leerlingen en cursisten opgeleid. De organisatie heeft in 2018 meer dan 80 verschillende opleidingen verzorgd. Zoals u gewend bent, staat veiligheid hierbij altijd centraal.

De diverse opleidingen hebben gezorgd voor beweging op de weg, in de lokalen en in de loods. Vooral de veiligheidstrainingen bereikten een groot aantal deelnemers. Zo’n 1100 cursisten hebben een opleiding voor de heftruck, elektrische pallettrucks, reachtruck en hoogwerker gevolgd. Bovendien was het autorijbewijs in trek bij 600 leerlingen en werden zo’n 1000 chauffeurs opgeleid voor het chauffeursvak. De overige cursisten en leerlingen volgden (onder andere) de opleidingen: motor, auto met aanhanger, taxi, Het Nieuwe Rijden en Code 95.

“Bij DON Opleidingen staan we voor ‘een leven lang leren’ en dat blijkt uit de ontwikkelingen van 2018. We zijn er trots op dat we onze cursisten en leerlingen mochten opleiden en hen veiligheid hebben bijgebracht. Dit willen we ook in 2019 waarmaken,” aldus Erwin Don, directeur bij DON Opleidingen.

Voor het nieuwe jaar staan er ook leuke ontwikkelingen op de kalender. Zo staat het hele jaar in het teken van het 50-jarig bestaan van DON Opleidingen en brengt de organisatie haar kernwaarden onder de aandacht: bewegen, lachen, samenwerken, ontzorgen en opleiden. Bovendien gaan er weer diverse evenementen plaatsvinden en blijft het opleidingsinstituut zoeken naar (maatschappelijke) projecten. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij DON Opleidingen? Houd de Facebook-, LinkedIn- en Instagrampagina dan goed in de gaten!

DON Opleidingen bedankt haar klanten voor het vertrouwen van afgelopen jaar. Het opleidingsinstituut kijkt ernaar uit om hen ook aankomend jaar weer van dienst te zijn.